صابون روشن کننده گل سیتو عالیه البته تجویز دکترم بود پوستم مختلطه و خیلی حساس اینو گفت با کرم روشن کننده ی سیگل و ضدآفتاب ضد لک بیودرما با وجود اینکه صابون و کرمش خیلی گرون نیستن انتظار تغییر نداشتم ولی بعد چند بار استفاده متوجه تغییرش میشی
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
تاپیک رو بخون عزیزم اسم صابونو نوشتم فقط کرم روشن کننده رو باید آخر شب بزنی قبل خواب و صابون هم روزی دوبار استفاده بشه صبح و شب بعد شستشو ضد آفتاب بیودرما بزنید اینا تجویز دکترم بود برای پوست مختلط و حساس
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
احساس میکنم به خاطر ضد آفتابی که استفاده میکنم اخه رنگش نسبت به پوستم تیره تر بعد که میزنم فک کنم رفته به خورد پوستم و تیره اش کرده...دکتر میگه همیشه ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنین...
بجای صابون جوانه گندم وماست بزن عالی میشه از همه صابون های جهان هم بهتره
اره موافقم ..منم تو دوران مجردیم .اردجوانه ی گندم با ماست میزاشتم خیلی تاثیر داشت ...صابون فقط مواد شیمیایی که پوست بهش عادت میکنه به محض قطع کردن صابون پوست خرابتر از قبل میشه
صابون روشن کننده گل سیتو عالیه البته تجویز دکترم بود پوستم مختلطه و خیلی حساس اینو گفت با کرم روشن ک ...
سلام ببخش عزیزم مزاحمت میشم. این روشن کننده سی گل که میگی هیروکینون دار بود یا گیاهی؟آخه من گیاهیشو گرفتم بدون هیدروکینون تاثیری نمیبینم. و اینکه لکهاتون بعدا برنگشتن؟