2777
2789
عنوان

راهنمایی

61 بازدید | 14 پست

دوتا بچه دارم همیشه فکر درس خوندن بودم با دوتا بچه  ببزور لیسانس گرفتم احساس میکنم مادر خوبی نبودم 

الان برا ایتخدامی میخونم معلم بشم نمیدونم چرا اعصاب ندارم احساس میکنم باید شاغل بشم میدونم معلم بشم بچهام بیشتر اذیت میشن ,خیلیا ک درسشون ب خوبی من نبود یکاره شدن منم بیکار همیشه دستم جلو شوهرم دراز و حسرتتتت

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
عزیزم بخون و حتما برنامه ریزی کن ک بتونی ب بچه هات کمک کنی ب خونت برسی و حتما با مشاور ب عصابت مسلط ...

۲۹ سالمه 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بخون و حتما برنامه ریزی کن ک بتونی ب بچه هات کمک کنی ب خونت برسی و حتما با مشاور ب عصابت مسلط ...

میدونی مشکلم چیه خیلی اروم میخونم ازونطرف یادم میره وای مخم رد داده دیگ هی هم ازمون رو دارند عقب میندازند قرار بود دی باشه الان میگن خرداد یعنی دیگ رد دادم

حتما درست رو بخون من الان ۲۲سالمه هم سال دیگه لیسانس میگیرم هم کنکور نوشتم هیچ وقت دست از انگیزه و ه ...

اره درسته منم خیلی سخت درس خوندم خیلیییییی سخت ، ولی خستم احساس میکنم پسرم رو خیلی ظلم کردم همیشه درس ، دست تنها الان اگه یکماه من یه کمک داشتم دوره کنم چقدر خوب میشد ولی ندارم متاسفانه ، درسای پسرمم هست ، دخترم سه سالشه و مدام اذیت میکنه

اره درسته منم خیلی سخت درس خوندم خیلیییییی سخت ، ولی خستم احساس میکنم پسرم رو خیلی ظلم کردم همیشه در ...

عزیزم پس فردا ک خانوم معلم بشی او ن وقت بهترین کمک رو ب بچه هات کردی چقد خوشحال میشن

عزیزم شوهرت کمک دستت نیست

نبابا شبای امتحان میگفت فردا نمیزارم بری امتحان بدی من با تردید و شک و وحشت ترس میخوندم ،،،،، فرداش میزاشتا اکا تهدیداش همیشه بود

عزیزم پس فردا ک خانوم معلم بشی او ن وقت بهترین کمک رو ب بچه هات کردی چقد خوشحال میشن

چقدر قشنگ گفتی ❤️❤️❤️

نبابا شبای امتحان میگفت فردا نمیزارم بری امتحان بدی من با تردید و شک و وحشت ترس میخوندم ،،،،، فرداش ...

الانم دختر نمیزاره درست تایپ کنم 🥲🥲🥲

نبابا شبای امتحان میگفت فردا نمیزارم بری امتحان بدی من با تردید و شک و وحشت ترس میخوندم ،،،،، فرداش ...

من نامزد دارم اما خیلی حامیه و میگه تو ک علاقه داری ادامه بده چ خوب میشد کمک دستت بود