ماهیلار مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1016 عنوان مشاور تجربی 129 بازدید | 9 پست سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من مشاور تجربی هستم دانشجوی پزشکیم خودماگه مشاوره خوب با هزینه مناسب میخوایین بگین آیدی بفرستم که صحبت کنیممشاوره تک جلسه هم داریم اگه خواستینمیتونین با خودم کار کنین یاهم از طریق تیممون اقدام کنین و مشاوره بردارین 1404/01/17 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 اینجا همه دانشجو پزشکین یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دکتر_بی_پول عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 821 سلامخسته نباشید،هزینه سالانهتون چقدره؟با احترام سوال شد برام دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم
ماهیلار مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1016 سلامخسته نباشید،هزینه سالانهتون چقدره؟با احترام سوال شد برام به صورت ماهانه هستش 600الان همه مشاوره ها حتی تیمی بالای 1 تومنهکانال تیممون و کانال خودمم میتونم بفرستم که آشنا بشین
دکتر_بی_پول عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 821 به صورت ماهانه هستش 600الان همه مشاوره ها حتی تیمی بالای 1 تومنهکانال تیممون و کانال خودمم میتونم بف ... ممنونموفق باشید دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم
elina_diamond عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2069 سلام من یک سوال داشتم،بنده پایه دهم هستم ولی خیلی زودناامید میشم بخاطر سختی سوالات ازمون های ازمایشی و پیش خودم میگم که اگه نمیتونم اینها رو جواب بدم لابدکنکورهم خراب میکنم،باید چیکار کنم ، تا از این افکار رها بشم
ماهیلار مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1016 سلام من یک سوال داشتم،بنده پایه دهم هستم ولی خیلی زودناامید میشم بخاطر سختی سوالات ازمون های ازمایشی ... دهم خیلی طبیعیه این حسزمان میبره که تو تست زنی و...قوی بشیندرسای دهم و خوب بخون ازمونم شرکت کنبیشتر سعی کن از آزمونا یاد بگیری تا حالت سنجشی تحلیل کامل آزمون ها رو داشته باش حتما
elina_diamond عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2069 دهم خیلی طبیعیه این حسزمان میبره که تو تست زنی و...قوی بشیندرسای دهم و خوب بخون ازمونم شرکت کنبیشت ... خیلی ممنون خودتون چطور مقابله کردید با این حس
ماهیلار مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1016 خیلی ممنون خودتون چطور مقابله کردید با این حس سعی کن درگیز درس خوندن بشیهدف مشخص کن برای خودت که ذهنت فرصت فکر کردن به این چیزا نداشته باشهآزمونم اوکیه که نتیجه خیلی عالی نگیریبچه های پایه زمان میبره که تو آزمون زدن قوی بشن