2777
2789
عنوان

شوهرم با یه زن متاهل چت میکنه

471 بازدید | 26 پست

همسر من با یک زن متاهلی چت میکنه دو سال پیش من این موضوع رو فهمیدم و میخواستم جدا شم که گفت فقط یه چت ساده بود و افتاد به گریه و غلط کردن منم یه بچه نوزاد دستم بود بخشیدم الان دوباره متوجه شدم که با همون زنه باز چت کردنشون رو از سر گرفتن من عکس لخت و فیلم های زنه رو از گوشی شوهرم پیدا کردم، همشهری نیستیم و از هم خیلی دوریم غیر از شماره خودش فعلا چیزی دستم نیست و به همسرش دسترسی ندارم، فعلا قصد طلاق ندارم چون هم پدرم سرطان داره و دکتر گفته استرس براش سمه فعلا نمیتونم برم خونه بابام، هم دخترم عاشق پدرشه و مطمئنم اینو از پدرش جدا کنم به شدت ضربه میخوره .نمیدونم چیکار کنم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطی که خودمم توشم.  شوهرم چند سال ی زن متاهل خراب ول نمیکنه . منم مادرم ناراحتی قلبی و فشار خون داره.‌خیلی مادر خوب و زحمت کشی بوده نمیخام اذیتش کنم . حالا دختر من وابسته باباش نیست ولی شوهرم دخترم نمیده بهم . من دیگه به شوهرم اهمیت نمیدم بخاطر دخترم ادامه میدم

به نظرم فقط با مشاوره میتونی مشکلت رو حل کنی عزیزم

یه کسی که نظر درست بده

اسنا با هر سن و سابقه ی قبلی و تجربه های متفاوت نظر میدن.ممکنه اون نسخه درمان زندگی شما نباشه.

حتما با یه مشاور صحبت کن گلم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

چه وضعیتی افتادی💔

به روی شوهرت نیار ی مدت اگر طاقت داری بی سروصدا فقط پیگیرشون باش تا ببین میتونی چیزی ازش بفهمی

اما بنظرم اگر شهر دیگه ایه و می‌دونی همون در حد چته ول کن با شرایطی که گفتی فقط اعصاب خودتو داغون می‌کنی

اما بازم سخته انشالله که یجوری حل شه🤕

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

سعی کن با زبون همه ی اموال همسرت رو بنام خودت کلی خونه ای ماشینی بعدشم تو محضر یجوری قید کن که نتونه بعدا ازت پس بگیره اینو به ی وکیل بگو ببین چه راهی داره 

تنها راهش ابنه از لحاظ مالی اوکی باشی بعدشم شماره ی اون خانم که داری زنگ بزن بگو میدونم خونه ات کجاس تا ابروتو نبردم و همسرت رو نغهموندم بکش بیرون از زندگیم