2777
2789

سس مایونز+ماست+آبلیمو یا نارنج+نمک کمی بیشتر از حد معمول+آویشن+پونه+مقداری فلفل قرمز+کمی گلپر+پودر سیر یا خود سیر رنده شده+کمی سس کچاپ....

عالی عالی عالی میشه

سس مخصوص منه😉

ب هرکسی دستورشو نمیدم😊

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سس مایونز+ماست+آبلیمو یا نارنج+نمک کمی بیشتر از حد معمول+آویشن+پونه+مقداری فلفل قرمز+کمی گلپر+پودر س ...

پروفایلتوکه میبینم کلا حواسم پرت میشه نمیتونم پستاتو‌ بخونم😂😁

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

سس مایونز ماست(گاهی اوقات) ابلیمو ابغوره نمک فلفل اویشن،اگه یوقت خیلی ترش شه یکم‌ شکر میزنم که متعادل شه 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
من مایونز رو که با آبلیمو قاطی میکنم یه حالی میشه😐انگار خوب با هم مخلوط نمیشن 

آبلیمو رو کم کم اضافه کن و همزمان با چنگال بزن تا رقیق بشه.....

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
پروفایلتوکه میبینم کلا حواسم پرت میشه نمیتونم پستاتو‌ بخونم😂😁

باتشکر😐😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792