2777
2789
عنوان

قلبم شکسته💔😭🥺

285 بازدید | 24 پست

بچه ها من هیچ دوستی ندارم تو مدرسه زنگایی که معلم نداریم یا درسامون سبکه زنگ تفریح ها همه یه دوستی دارن و باهاش میرن بیرون حرف میزنن میخندن اما من همیشه تنهای تنهام دو تا دختر هستن که تقریبا دوستم باهاشون اما کمترین نیستن و چون دوریم اون دوتا صمیمی شدن و دیگه محل نمیزارن بهم چکار کنم همه صندلی هاشون میچرخونن با هم دیگه حرف میزنن من تنها میمونم وسط کلاس خیلی بده خیلی ناراحتم بچه ها من ساکت و کم حرف هستم اما اگه با کسب دوست باشم خیلی شوخ و پرحرفم به شرطی که محلم بدن اطرافم هم هیچ بی دوستی نیست یه امید ۱۲ نفره که همیشه باهم بودن هیشکی باهام دوست نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از سوالای درسی پرسیدن شروع کن 

چمیدونم تولدت دعوتشون کن بابغل دستیت حرف بزن من خودم همینجوری دوست میشدم که البته گندخورد به همش🤣

ولی میفهمم بدون دوست بودن تو هرسنی سخته

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

خیلی درکت میکنم عزیزم بزرگ بشی مشکلت هم باهات بزرگ میشه 

من قبلا مثل تو بودم 

بیا بهت بگم چی کار کنی 

تمرکز کن روی درسات و مهارتهات به فکر دوست شدن باکسی نباش وقتی چنته ات پر باشه بقیه خودشون میان سمتت. 

خواهشی که ازت دارم حتما مهارتات رو ببر بالا به آدم‌ها اهمیت نده 

منم خیلی ساکت بودم 

یاده خودم افتادم همیشه توی کلاس با خودم خدا خدا میکردم که زنگ تفریحو زیاد طولانی نکن یا زود تموم بشه ...

من اصلا اینجوری نبودم همیشه یه دوستی داشتم از کلاس پنجم تا الان که نهمم دیگه خیلی وضعم بد شده

خیلی درکت میکنم عزیزم بزرگ بشی مشکلت هم باهات بزرگ میشه من قبلا مثل تو بودم بیا بهت بگم چی کار کنی ت ...

بخدا معدل الفم همیشه جز درس‌خونای کلاسم اما اونا بچه های تنبل و پرو رو بیشتر دوست دارن