2821
2789
عنوان

رشتم تاپه

385 بازدید | 31 پست

رشته ای که هستم رشته تاپه و بشدت آدمای این کلاس خودشونو میگیرن ینی روزی نیست من از این کلاس بااعصاب آروم بیرون بیام.. تو این یسالی ک رفتم از بس همه میگیرن خودشونو نتونستم با کسی رفیق شم منم از اون آدمام که باید وابستع شم حتما باید ی دختر بعنوان رفیق کنارم باشه با بچهامون در حد معمولی هستیم.. اما من دلم ی رفیق همکلاسی میخواد..

من بعد چنسال تو خونه بودن و استرس کشیدن قبول شدم همشم تنها بودم حالا هم اوضاعم اینه

خواهشا وقتی ی رشته تاپ میارید فک نکنید تاج پادشاهی سر کردید شما همونی هستین که بودین کسیم که فکنه خاصع عقده ایه. والسلام

واقعا در عذابم..برام دعا کنید🥲خیلی بهم صدمه روحی وارد کرده این موضوع. مجبور بودم عنوانو این بزارم تا ببینید تایپیکو 

بنظر شما چکار کنم🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشی خیلیم عالیبا بچه های رشته های دیگه دوست شو

اینو که میدونم

منتها ما هرلحظه دانشکده دندونیم اونجا رشته دیگه ای نیست همش باید تنها باشی ترم بالا و پایینیامونم که کلاساشون تایمش جداس.. 💔

پارسال رویای منم بود انشاءالله امسال برات به حقیقت بپیونده

انشالله 

مرسی عزیزدلم

شما ورودی چه سالی هستین؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

خب شما هم یکی مثل بقیهخودتو با شرایطت وفق بده و ب پیشرفت فک کننه این مسائل حاشیه ای

🙂🙂

خیلی این مورد رو اعصاب منه.. ولی اگه ی رفیق داشته باشی تو همچی پشتته 🦋لااقل کمکت میکنه بین اون همه عقده ای از دماغ فیل افتاده.. احساس اینکه یکی مث خودت خاکیه حالتو خوب میکنه.. پیشرفت که آره ولی من خیلی برام مهمه یکی کنارم باشه🥲

۴٠۳ چهارسال کنکور دادم😭

سلام عزیزم بیخیال این مسائل تازه رفتی دانشگاه بالاخره یه دوست خوب پیدا میکنی الان فقط خوشحال باش بابت این که خانم دکتر شدی من بخاطر خنگیم تا ابد حسرت پزشکی دارم🥺 شما از اول پایه قوی داشتی؟

سلام عزیزم بیخیال این مسائل تازه رفتی دانشگاه بالاخره یه دوست خوب پیدا میکنی الان فقط خوشحال باش باب ...

خنگی چیه عزیزم

خودت وقتی خودتو اینجوری خطاب میکنی فک میکنی زرنگم باشی بجایی میرسی!!!!! 

خیلی مهمه به خودت چه انرژی میدی تو ایام کنکور حتی تصور خودت تو لباس پزشکی خیلی مهمه

عزیزم من چهارسال کنکور دادم پایه قوی چیه😂من تازه سال دوازده پایمو قوی کردم ببعدش چنسال بقیه درسارو قوی کردم😂😭

ولی خب پارسال منم میگفتم خدایا فقط پزشکی بیارم هیچی نمیخام ازت الان اوردم و میگم خدایا این ادما چین کین دیه خدایا اینارو نمیخام

ینی ببین میخام بگم فک میکنی ب رشته تاپ برسی همچی تمومه در حالیکه غمای دیه میان سراغت و ازارت میدن. 

۴٠۳ چهارسال کنکور دادم😭

اخرش به هدفت رسیدی افرین

ببخشید میتونم رتبه و معدلت و بپرسم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

2823
2791
2779
2792