2777
2789
عنوان

انتخاب پارتنر

214 بازدید | 49 پست

🦦انتخابتون بین این ۳ مرد کدومه ک تمرکزتونو بزارین روش و انتخابش کنین💆🏻‍♀️

کسی ک وضع مالیش خیلی اوکیه ظاهرشم خیلی، از اینا ک همه روشون کراشن😂و خودشونم خیلییی تو این فازان ک ب خودشون برسن و فعال تو فضای مجازی و... اونم در حالی ک باید برای عاشق و متعهد کردنش تلاش کنین😁

دومی، کسی ک ظاهرش در حد معمولی اوکیه و وضع مالی هم همینطور معمولی ولی واقعا دوستون داره

و سومی هم کسی ک ظاهر خیلی ساده وضع مالی تقریبا خیلییی اوکی و واقعا هم دوستون داره

🦦با توجه ب اینکه اوضاع مالی هم تا حد خیلی زیادی واستون مهم باشه💆🏻‍♀️صبر میکنین برای بهتر شدن شرایط و مورد اول یا یکی از دومورد اخر، و کدومش انتخابتونه

😁اینم در نظر بگیرین ک خیلی آدم گیر و شکاکی باشین، پول مهم باشه، مورد اول اون سوسول بازیاش برای زندگی ممکنه اذیتتون کنه اما خب بازم مهمه ظاهره و پولم خیلیی خیلی مهم🥲🫠😂

میخوام ببینم معیارتون چیه بین این موردایی ک گفتم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا اولی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

صبر میکنم واسه گزینه های بهتر دیگه خودتو به اون سه تا محدود نکن

😂اخه حالا جدا از اینا، کل حالتای ممکن تقریبا همینه دیگه، پسرایی ک خیلی ب خودشون میرسن و.... همش دورشون شلوغ و خودشونم تعهد ندارن

عه، سخت نیس؟

نه برا من خوبه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

😂اخه حالا جدا از اینا، کل حالتای ممکن تقریبا همینه دیگه، پسرایی ک خیلی ب خودشون میرسن و.... همش دور ...

هرگز اولویتت با پسر خوش تیپ خوشگل یا پولدار نباشه هرگززززززز پسر کاری با قیافه معمولی حتی خیلی معمولی ولی آدم باشه