2777
2789
عنوان

سلام نکردن

1268 بازدید | 11 پست

سلام من خیلی تو سلام کردن  خجالتی ام بیشتر  تو محیط بیرون مثلا دیروز رفته بودم خرید مادر جاریم رو دیدم اصلا سلام نکردم البته اونم اصلا به روش نیاورد منو دیده .اگه کسی رو ببینم که جلو میاد و سلام میکنه منم با خنده دست میدم وسلام میکنم ولی اگه یکی منتظر باشه من سلام کنم نمیکنم !!!!😐

دنیای منو و👧بابایی👨  تویی دخترم👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ. یه همسایه داشتیم. البته پارسال که خونمون تومحله مادرشوهروخواهرشوهرم بود. همسایمون یه پیرزن فوضول بود همون رپز اومده بود خونمون تاببینه من با سن کمم میتونم برنج دم کنم؟😐😐😐اومدو وایساد بالا سرم. مادرشوهرم ازراه رسید وباهم حرف زدن. زنه موقع خداحافظی به مادرشوهرم گفت قدرعروستو بدون. هم خوش اخلاقه. هم باتربیت... همیشه سلام میکنه. اما دوتا ازدخترای تو خیلی بدن اصلا سلام نمبکنن. مادرشوهرمم کلی ناراحت شده بود میگفت خب نمیشناسنت باهات هم کلام نشدن که😂😂😂😂الان موضوعت منو یاد پارسال انداخت

زشته که اینطوری😕اطرافیانت ازت دلخور نمیشن؟

کسی رو که میشناسم حتما سلام میکنم  و خوش برخوردم فقط از ادم هایی که خوشم نمیاد نمیتونم 

ادم مغروری هم نیستم نمیدونم تازگیا اینطوری شدم اگه همون لحظه ببینم و سلام کنم کردم وگرنه خودم رو میزنم به بیخیالی اینکار اصلا ندیدمت آخه خیلیا باهام این کارو کردن  بهم بی محلی کردن یا جواب سلامم رو ندادن 🙁😞