بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم میمیرممیترسم در اینده وقتی ازدواج کنم باردار شم بچم بیفتههههههه تا انتظار بکشم بیاددد
خدا نکنه عزیز دلم انشالله سعادتمند بشی واسه نی نی آینده ات هم مشکلی پیش نیاد
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭
نمیدونم کجا زندگی میکنید اینجا الوچه یا گوجه سبز کیلو ۵۰ ۶۰ نهایت باشه
شما کدوم شهرین🥲🥲🥲
از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.
ما تهران زندگی میکنیم دیروز رفته بودیم بازار تجریش اره واقعا گرون و من هم نخریدم نه به خاطر پولش به خاطر این که حدود دو هفته دیگه مثل چی ارزون میشه
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭