2777
2789
عنوان

گوجه سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 76 پست

آخ آخ خوشمزه است لعنتی خیلی ام خوشمزه است باید منتظر بمونیم یکم دیگه برسه 🥲

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

من مشهدی نیستم ولی به زرد الو نرسیده میگن خوشمزس شمام همینو میگین؟

آررره عالیه خوشمزع ترین چیزیه ک توجهان وجود داره🤣🤣🤣😍

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کجا زندگی میکنید اینجا الوچه یا گوجه سبز کیلو ۵۰ ۶۰ نهایت باشه

کدوم شهری بیاییم اونجا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آخ آخ خوشمزه است لعنتی خیلی ام خوشمزه است باید منتظر بمونیم یکم دیگه برسه 🥲

من دارم میمیرم

میترسم در اینده وقتی ازدواج کنم باردار شم بچم بیفتههههههه تا انتظار بکشم بیاددد

اینا جیه میگیناب دهنمو نمیتونم قورت بدم انقدرررر زیادددده

زردالو نرسیده کوقتی رنگش سبزع نمک بزن بخور انقدر ترش وآبداره که اینو بخوری گوجه سبز رو محل نمیدی دیگ🤣🤣

والا گفتم ک امروز از همین سایت شنیدم قسمت شهر خودمو ندارم اما اوایلش ک کم یاب هستن همیشه گرونن مسلما

فک کنم  بزرگش کردن 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اوف هوس کردم برم مرباشو بخورم فعلا🤣🤣🤣

فعلا😂👋

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️