2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا شفا بده ان شالله 

بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره 

اما اگ درصد گرفتگی رگای مغز بیشتر از ۱/۳ باشه فقط باید صبر کنین و از خدا کمک بخواین

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

خدا شفا بده ان شالله بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره اما اگ د ...

نه سکته شدید بوده مادرم خیلی سختی کشیده الان ۱۸ روزه بیهوش رو تخت بیمارستان هست 

من،انتخابی می کنم تازه و متفاوت،قدرتمندترو حمایت کننده...
خدا شفا بده ان شالله بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره اما اگ د ...

شما کسی داشتین

نه سکته شدید بوده مادرم خیلی سختی کشیده الان ۱۸ روزه بیهوش رو تخت بیمارستان هست

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگی

پدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و اخرین بار شد ۱۰ . دکترش میگف اگ شرایط نرمال بشه واس ترخیص تا چن سال طول میکشه ک بخاد راه بره یا حتی قدرت تکلم و بلع هم مشکل داره . 

دور از جون مادر شما متاسفانه بعد ۱۷ روز از دستش دادیم😔🖤

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگیپدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو هوشیاری مادرم رو ۳ بود تا ی هفته حالا میاد رو ۵یا ۶ یا خدا نذر کردم چقد دعا یا خدا

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگیپدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و ...

سکته اول بود واسه پدرتون چن سالش بود 

خدا رحمت کنه پدرتون رو هوشیاری مادرم رو ۳ بود تا ی هفته حالا میاد رو ۵یا ۶ یا خدا نذر کردم چقد دعا ی ...

زنده باشی . خدا سلامتی بده ب مادرت ان شالله 

فقط باید از خدا کمک بخوای . 

سکته اول بود واسه پدرتون چن سالش بود

ی بار دیگم سکته کرده بود اما اون دفه فقط عضلات صورتش بیحس شده بود .‌قدرت تکلمم تا یکی دوماه نداشت خیلی دست و پا شکسته حرف میزد . این یکی بخاطر جوش و استرس و فشار زیادی ک بهش وارد شده بود طی چن ماه اتفاق افتاد ک متاسفانه طاقت نیاورد