2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده ان شالله 

بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره 

اما اگ درصد گرفتگی رگای مغز بیشتر از ۱/۳ باشه فقط باید صبر کنین و از خدا کمک بخواین

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

خدا شفا بده ان شالله بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره اما اگ د ...

نه سکته شدید بوده مادرم خیلی سختی کشیده الان ۱۸ روزه بیهوش رو تخت بیمارستان هست 

من،انتخابی می کنم تازه و متفاوت،قدرتمندترو حمایت کننده...
خدا شفا بده ان شالله بستگی ب درجه سکته داره . اگ سکته خفیف باشه احتمال بهتر شدن خیلی بیشتره اما اگ د ...

شما کسی داشتین

نه سکته شدید بوده مادرم خیلی سختی کشیده الان ۱۸ روزه بیهوش رو تخت بیمارستان هست

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگی

پدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و اخرین بار شد ۱۰ . دکترش میگف اگ شرایط نرمال بشه واس ترخیص تا چن سال طول میکشه ک بخاد راه بره یا حتی قدرت تکلم و بلع هم مشکل داره . 

دور از جون مادر شما متاسفانه بعد ۱۷ روز از دستش دادیم😔🖤

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگیپدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو هوشیاری مادرم رو ۳ بود تا ی هفته حالا میاد رو ۵یا ۶ یا خدا نذر کردم چقد دعا یا خدا

توکل ب خدا ان شالله ک معجزه ای بشه و برگردن ب زندگیپدرمن سکته شدید داشت . هوشیاریش میومد رو ۶ و ۸ و ...

سکته اول بود واسه پدرتون چن سالش بود 

خدا رحمت کنه پدرتون رو هوشیاری مادرم رو ۳ بود تا ی هفته حالا میاد رو ۵یا ۶ یا خدا نذر کردم چقد دعا ی ...

زنده باشی . خدا سلامتی بده ب مادرت ان شالله 

فقط باید از خدا کمک بخوای . 

سکته اول بود واسه پدرتون چن سالش بود

ی بار دیگم سکته کرده بود اما اون دفه فقط عضلات صورتش بیحس شده بود .‌قدرت تکلمم تا یکی دوماه نداشت خیلی دست و پا شکسته حرف میزد . این یکی بخاطر جوش و استرس و فشار زیادی ک بهش وارد شده بود طی چن ماه اتفاق افتاد ک متاسفانه طاقت نیاورد

2790
2778
2791
2779
2792