2777
2789
عنوان

قیمت کل جهیزیه

171 بازدید | 10 پست

من ۲۴ سالمه ، هنوز هم ازدواج نکردم ، چون قصدش ندارم ، خانوادم هم گفتن اگه یه روزی بخوای ازدواج کنی تا ۷۰۰ ، ۸۰۰ میلیون می تونیم بهت جهیزیه بدیم . حالا همینجوری می خوام‌ بپرسم اگه مثلا همین الان بخوای یه جهیزیه معمولی و ساده بدی کلش چه قدر می شه ؟ کسایی که خریدن می دونن ؟ 

رسمتون چجوریه؟ دومادم چیزی میخره؟ الان میتونی کامل بخری با این پول ولی سال دیگه هیچی دستتو نمیگیره ...

نه راستش رسممون اینه که عروس باید همه چی بده ، و این که در عوض هم داماد باید خونه و ماشین داشته باشه ، یعنی از الان جهیزیمو بگیرم ؟ 🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ما امسال کامل خریدکردیم تقریبا 950 برامون در اومد

اره با 700-800 میتونی بخری

تازه اگه داماد یخچال و لباسشویی و تلویزیون رو بده کهنزدیک 200 تومن کم میشه سرویس چوبمونم حدودا 180 تموم شد برامون 

نه راستش رسممون اینه که عروس باید همه چی بده ، و این که در عوض هم داماد باید خونه و ماشین داشته باشه ...

نمیدونم والا اخه این همه وسیله رو‌کجا جا بدی؟ اگه جا دارین بگیر، چیزای ساده و شیک بگیر که از مد نیفته... البته من هیچوقت درک نکردم از قبل جهاز خریدنو من خودم سرکار بودم نامزد کردم تو اون مدت خورد خورد خریدم همه چیو 

نمیدونم والا اخه این همه وسیله رو‌کجا جا بدی؟ اگه جا دارین بگیر، چیزای ساده و شیک بگیر که از مد نیفت ...

ما هم به اون صورت جا نداریم ، نمی دونم چی کار کنم خودمم ، البته من خودم هم دانشجو معلم هستم ، یعنی از مهر ماه امسال معلم می شم ‌. 

ما هم به اون صورت جا نداریم ، نمی دونم چی کار کنم خودمم ، البته من خودم هم دانشجو معلم هستم ، یعنی ا ...

هر ماه حقوقتو ببر شمش طلا بخر، جهازتم بگو خورد ریزارو شروع کنین به خرید تا جایی که جا دارین بخرین