2777
2789
عنوان

بیاین دعوا با مادرشوهر

559 بازدید | 57 پست

مادرشوهرم خیلی رومخمه تو ظاهر خیلی خوبه مثلاً ولی یک عوضیه به تمام معناست من قرمه سبزی و اش پختم بردم خونشون اومدیم بخوریم دیدم توش پرآب کرده دیدم تعجب کردم آخه اصلا غذام آب نداشت بعد خودشو زد به خواب من به شوهرم گفتم غذام اینجوری نبود توخونه دیدی آب نداشت نمی‌دونم اینجا کی آب ریخته چه وضعیه ولی به روی خودش نیاورد غذا رو هم نخورد یا نخود اش جدا کرد یا لوبیا بعدها از بچه جاریم شنیدم گفته اره فلانی بلد نیست غذا درست کنه فقط مرغش بد نیست چون زیاد مرغ میخورن منم به شوهرم گفتم یه جا بدجور حالشو میگیرم یا مثلاً همش الکی از جاریم که فامیل خودشه تعریف می‌کنه بااین که همه می‌دونن‌یه تنبل به تمام معناست چند وقت پیش یک مراسمی بود من اومدم یکم حلوا شله زرد پختم همه گفتن خیلی عالی شده چجوری درست کردی و فلان اومد گفت کاری نداره که آرد تفت داده حلوا ی دیگه بعدم فلانی (جاریم)کمکش کرد منم گفتم آره اون تو خوردن خیلی کمک کرد نمی‌دونم چجوری حالشو بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری خونش چیزی نبر که بخوره. اگرم میبری نزار بخوره بگو برای، شما نپختم. شما دستپخت فلانی رو فقط دوست داری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اوه مادرشوهر و جاری فقط غذای خودشونو قبول دارن

آخه همیشه سنگ جاریمو به سینه میزنند درصورتیکه هیچ کار نمیکنه بخدا همه می‌دونن بهشم گفتن ولی این قبول ندارم چون فامیلشه غذاهای منو میاد خراب می‌کنه که بگه فقط من بلدم 

آخه همیشه سنگ جاریمو به سینه میزنند درصورتیکه هیچ کار نمیکنه بخدا همه می‌دونن بهشم گفتن ولی این قبول ...

مدلشونه اینجوری میخوان بین جاریا تفرقه چشم و هم چشمی حسادت بندازن 

برای جی براش میبری غذا ؟ازین به بعد کوفت ببربراش

نه من افطار دعوت کردم مهمون اومد نشد بیان غذا زیاد بود روز بعد بردیم اونجا بخوریم بخدا قرمه سبزی ‌انقد جاافتاده بود یهو دیدم پرابه وارفتم

میری خونش چیزی نبر که بخوره. اگرم میبری نزار بخوره بگو برای، شما نپختم. شما دستپخت فلانی رو فقط دوست ...

وقتی شنیدم انقد حرصم گرفت آخه تا حالا اصلا مرغ نپختم براش همیشه با چلو گوشت قرمه قیمه الویه اینا بوده دلش میخواد فقط بگن اون غذاهای خوب میپزه

وقتی شنیدم انقد حرصم گرفت آخه تا حالا اصلا مرغ نپختم براش همیشه با چلو گوشت قرمه قیمه الویه اینا بود ...

حق داری چیزی نپز دیگه. نمک نشناس تشریف داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم برا نذری خاهر شوهرم شله زرد درس کردم زبون روزه ....بعد مادر شوهرم اول اومد گف خیلی زرده ....بعد مزه کرد گف شیرین نیس که بعدش گف از بس زعفرون زدی تلخه .....منم هیچی نگفتم بعد سر سفره همه نشسته بودیم شوهرم خورد گف به‌به چقد خوش مزه شوهر خواهر شوهرمم خیلی تعریف کرد ...منم گفتم عههههه آخه یکی اومد یه ذره خورد گف شیرین نی تلخه خیلی زرده ....شوهرم گف کی گفته گفتم یکی ازین همسایه های خاله زنک آبجی....شوهرم گف غلط کرده ....مادر شوهرم داش چای می‌خورد پرید تو گلوش 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

مدلشونه اینجوری میخوان بین جاریا تفرقه چشم و هم چشمی حسادت بندازن

جاری که‌نگو یه آدم حسوده حد ندارم ۳ سال خونه خودمم یبار نیومده از حسودیس مادر شوهرم میخواد همش ما دعوت کنیم منم دعوت نمی‌کنیم میگم چند بار گفتم اگه بخوان میان ماهم خونشون نمیریم ولی اینکه از آدمی که نه خونه داری بلده نه شوهرداری دفاع می‌کنه حرصم میگیره  بخدا تو مهمونی میرسم انقد شلختس بچه هاش منو نشون میدم میگن مامانمونه

توام یواشکی غذاشو خراب کن

به شوهرم گفتم ایندفعه همین کار میکنم ولی وقتی غذا میپزه از آشپزخونه تکون نمیخوره بس بد ذاته رب پخت شور شد مربا پخت کپک زد من مربا پختم پدرشوهرم تعریف کرد به دعوایی درست کرد مگه ما نکردیم مگه اون عروس نمیکنه پدشوهرمم گفت نه اون تنبله توهم بلدنیستی

2790
2778
2791
2779
2792