2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 119 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شمارو شناخته ک چک میکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂خوب مگ چه حرف خصوصیه ک زنش نباید بدونهبالاخره زنشه دیگه

ینی شما همه ی حرفای خودت و خواهرت رو به شوهرت میگی 

عقده نداشته هات رو روی سر خانواده شوهر خالی نکن😆

بله درست میگی اما خیلی زیاد نیستن این مسائل. قبول داری؟

درسته ولی من خودم دوست ندارم مسائل خانوادگیمو همسرم بدونه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

منم جلو‌ خانواده شوهرم گوشی شوهرمو برمیدارم توش میچرخم حالا باید اونا ناراحت بشن؟خب شوهرمه آخه چه رب ...

نمیدونم عزیزم شما خودت دوس داری تمام مسائل خانوادگیتو همسرت بدونه؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نمیدونم عزیزم شما خودت دوس داری تمام مسائل خانوادگیتو همسرت بدونه؟

نه عزیزم خیلی چیزارو نمیگم ولی تو‌گوشیمم چیزی نگه نمیدارم هرچندشوهرم سر گوشیم نمیره ولی من بازم تمیز میکنم😅

معلومه خودت هم لنگه عروس اسی هستی فضول‌باشی 😄

جه ربطی داشت 😐من همچنین کاری نمیکنم وقتی شناختی ازم نداری در مورد من نظر نده زندگی هرکسی به خودش ربط داره بهتره اسی سرشو بیرون بیاره از زندگی مردم 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

ینی شما همه ی حرفای خودت و خواهرت رو به شوهرت میگی عقده نداشته هات رو روی سر خانواده شوهر خالی نکن😆

خاهر ندارم عزیزم ولی ب شوهرم میگم

والا ما ک ن بدی میبینیم نه بدی کردیم

هرچی ک اوناخوبن ما سعی میکنیم صدبرابر بیشتر بهتر باشیم 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اسی حالا اگه برعکس بود وشوهر چتای خانوادگی زن رو میخوند همه حقو به زنه میدادن وراجب حریم خصوصی حرف میزدن

من موندم اونایی که میگن شوهر باید حرفای خانوادشو به زن بگه خودشون هم حرفای خانوادشون رو به شوهرشون میگن؟😂

اسی حالا اگه برعکس بود وشوهر چتای خانوادگی زن رو میخوند همه حقو به زنه میدادن وراجب حریم خصوصی حرف م ...

والا.

من اصلا به حریم خصوصی دو طرفه اعتقاد کامل دارم .

بعدم یه مدت بخاطر کار و یه مسایل تجاری با برادرم مشورت میکردم بعد دیدم همه رو مو به مو چک کرده و دقیق اطلاع داره .دستشم زیاد دیدم موبایل داداشمو .اخه چه‌کاریه زن حسابی.چی میخپای از ما 

منم گوشی شوهرمو میگیرم دستم زیاد پیاماشو نمیخونم ولی خب گوشی زن و شوهر شخصی نداره دیگه حتما داداشتم ...

از نظر من کوشی یه چیز شخصیه .ما اصلا این مدلی نداریم تو خانوادمون .پس معلومه شمام از همون قماشی