2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 119 پست
با عرض احترام همه تون غلط کردین و میکنین که راضی نباشین علف باید به دهن بزی شیرین بیاد پس بازم میگم ...

چقد بی ادب و بی شخصیتی 

حتما خیلی خونواده شوهرت چزوندنت ک اینجوری جری شدی

چی میگین شماها خدا رو شکر نمردیم ک معنی با فرهنگ و بی فرهنگ و متوجه شدیم والله اون بدبخت کار عجیبی ن ...

کامل متنونخوندی میگه بارهاباداداشم دعواشون شده بهش تذکرداده این خانم ازرونرفته دیگه ولش کرده....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر من به ادم بسیار سالم و سر بزیریه .اون خانم شکاکه و از وقتی ازدواج کردن یجورایی دنبال تصاحب و ا ...

چه برادر علیه السلامی !!!

خوب من اگر همچین برادر مقدس در حد پرستشی داشتم تا اخر عمر ور دل خودم میزاشتمش چرا براش زن بگیرم یوقت خدایی نکرده گوش شیطان کر دخترهای مردم خرابش نکنن😱

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

این داستان خواهر شوهر فتنه انداز که دوس نداره فتنه ها رو عروس بفهمه😂😂

منم گوشی شوهرمو دست میگیرم اتفاقا اعتماد کامل دارم جز پت با مامانشو نمیخونم ولی میدونم مامانش پیامش میده پرش میگنه فتنه بندازه فقط همونو میخونم ببینم پشتم چی میگه

چقد بی ادب و بی شخصیتی حتما خیلی خونواده شوهرت چزوندنت ک اینجوری جری شدی

نو نو نو ادب و شخصیت و برای آدم هایی گذاشتم که در طبقات لا پوشونی شده ای دارن توی زندگی زن و شوهر دخالت میکنن ظمنا من یچیزی بگم شمارو بچزونه خانواده همسر من بشدت افراد محترمی هستن طوری که هیچوقت تو زندگی من سرک نکشدن برای همین دلم میخواد الگوی امثال استارتر باشن!!!!!

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

اونایی که ازکاراین عروس دفاع میکنن خودشون لنگه همون عروسن...مابه این کارمیگیم بی فرهنگی....دیگه چاره ...

یعنی فکر کن من به برادرم بگم مثلا ی چیز شخصی راجب خودم بچم شوهرم  کارو کاسبی اصلا ی چیزی از فامیل 

بعد عروس بخونه 

تاامثال شماها کخ نریزید ادم بیکار نیس ک بشینه چک کنه دونه ب دونه انشالله ک یکی سلیطه تر از خودتون ب ...

خداروشکر۳تاعروس داریم هرکدوم خانمترازاون یکی....ازاین کارهای مسخره هم توخانواده نداریم...خودمم توخانواده همسرم ازاین برنامه هانداریم....

یعنی فکر کن من به برادرم بگم مثلا ی چیز شخصی راجب خودم بچم شوهرم کارو کاسبی اصلا ی چیزی از فامیل بع ...

دقیقا...همه حتمادلخوریهایی باخانوادمون داریم مگه بایدهمسرمون همشوبدونه....

دقیقا...همه حتمادلخوریهایی باخانوادمون داریم مگه بایدهمسرمون همشوبدونه....

گوشی شخصیه زن و شوهرم نداره 

کسی هم که به شوهرش شک داره با گوشی چیزی از پیش نمیبره 

اون میتونه برای خودش ده تا شماره و گوشی دست پا کنه 

پ

شاید عروستون صداقت رو جایی که لازمه از شوهرش ندیده این رفتار رو داره

به هر حال توی گوشی نباید چیز خصوصی بین زن و شوهر باشه.

زن یا شوهر اگر مسئله ای با خانواده شون دارن که صلاح نمیدونن همسرش بدونه باید به صورت حضوری یا تماس تلفنی مطرح کنن.

شما هم با پیام مسائل خصوصی رو به برادرتون نگید

نو نو نو ادب و شخصیت و برای آدم هایی گذاشتم که در طبقات لا پوشونی شده ای دارن توی زندگی زن و شوهر دخ ...

😂

چرا زندگی شما باید منو بچزونه؟

چیکاره ی منی؟

اصن میشناسمت؟

نظری داری با ادب و احترام بگو با اسی پدر کشتگی ک نداری

لازم نیس کل شخصییتو بریزی بیرون

چقدر دایی براتون مهمه

بله چون تقریبا همسن خودمه 

و تک پسرم هست خیلی برامون عزیزه و صمیمی هستیم 

ولی این موضوع واقعا ربطی نداره به این

وقتی من به داییم پیام میدم یعنی با اون کار دارم نه با زنش 

زنش پیاماشو میخونه؟خب اشکال نداره بخونه 

حداقل شعورش برسه خودش جواب پیامی که برای اون نیست رو نده

جواب میده؟

حداقل به شوهرش بگه فلان اتفاق افتاده خواهرزادت پیام داده بهت نه اینکه بعدش پیامارو پاک کنه 

عروسای الان واقعا عجیبن😐

😂چرا زندگی شما باید منو بچزونه؟چیکاره ی منی؟اصن میشناسمت؟نظری داری با ادب و احترام بگو با اسی پدر ک ...

ممنون از نصیحتت😊

نمیشه اینو گفت یه سری مسائل هست تو خانواده ها که آدم نمیخواد همسرش متوجه بشه، فرقی نمیکنه زن یا مرد

منم جلو‌ خانواده شوهرم گوشی شوهرمو برمیدارم توش میچرخم حالا باید اونا ناراحت بشن؟خب شوهرمه آخه چه ربطی به بقیه داره؟