2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2390 بازدید | 119 پست
چرا عزیزم شریک زندگیتان چزا یچیزاییو نباید بدونه؟

من 5 ساله عروسی کردم هیج وقت نذاشتم مشکلاتی که خانوادم دارن شوهرم متوجه بشه بعد سرکوفت هم بزنن دختر خواهر شوهرم تو عقد جدا شد خود شوهرم نگفته بود بهم منم منتطر عروسی بودم😐تا این حد مخفی میکنن از ادم فقط یه بار خونه بود پسره زنگ زد به گوشی همسرم به خواهرش فوش داد اینم  عصبی شد شروع کرد به فوش بستن تازه اونجا فهمیدم اینا طلاق گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست اونه که اگر رر لازم بود شوهر به زنش بگه .نه اینگه برداری همه رو خودت سر خود چک کنی

چی بگم والا . متاهلی شما؟ اصلا حرفت درست نیست ما هممون گوشی شوهرتون رو نگاه می‌کنیم.  من شوهرم اگه چیزی رو نخواد من بدونم پاک میکنه ولی در کل  شک نکن  زن و شوهر خیلی از هم پنهان کاری نمیکنن  زن داداشت هم نخونه داداشت براش میگه اکثرشون رو !!! . 

یعنی واقعا شما هیچ حد و مرزی برای صحبت های شخصی خودت نداری؟ هر چی بین خودت و شوهرت باشه خانوادت می‌د ...

دلیلی نمیبینم هر چی بین منو برادرم باشه زنش بدونه .چون این حریم خصوصی ماست.

من 5 ساله عروسی کردم هیج وقت نذاشتم مشکلاتی که خانوادم دارن شوهرم متوجه بشه بعد سرکوفت هم بزنن دختر ...

عزیزم مخفی کردن و نگفتن درسته اما تو گوشی جاش نیست من گوشیو و با همسرم ب اشتراک می‌زارم و بنظرم نمیش گف گوشی منو همسرم حریم شخصیه 

بعدشم اشتباه اول از همسرتون چرا باید سرکوفت بزنه من این مشکلات و سرکوفت زدنو چ از طرف من و از طرف همسرم ندارم شاید بخاطر همینه ک این موضوع برام عجیبه

بله درست میگی اما خیلی زیاد نیستن این مسائل. قبول داری؟

دقیقا آدم نکشتن ک خانواده هااا 

مک اینکههه اون خواهر شوهر بخاد پشت سر عروسش غیبت کنه ک طرف بگه شخصیه وگرنه بنظرم مسائل خاصی نیس

دلیلی نمیبینم هر چی بین منو برادرم باشه زنش بدونه .چون این حریم خصوصی ماست.

بله منم همینو گفتم🙄

البته این موضوع مربوط به برادر شماست مردی که هنوز نمیتونه یه گوشی شخصی داشته باشه مشکل از خودشه نه همسرش

شاید هم یه غلطی کرده که دیگه جرئت نداره گوشیشو قایم کنه

در هر صورت یا به برادرت بگو مثل یه آدم بالغ حریمشو حفظ کنه وگرنه نمیتونی از زنش خرده بگیری

اولا به شما هیچ ربطی نداره!!!!!!دوما این چیزها در خانواده و از بچگی آموزش داده میشن آدمی که پدر مادر ...

برادر من به ادم بسیار سالم و سر بزیریه .اون خانم شکاکه و از وقتی ازدواج کردن یجورایی دنبال تصاحب و احاطه صد در صدی رو برادرمه .یجوری که خود برادرم به تنگ اومده .به کارایی کرده این خانم با ما چک کردن تلفن اخریشم نیست ...

چی بگم والا . متاهلی شما؟ اصلا حرفت درست نیست ما هممون گوشی شوهرتون رو نگاه می‌کنیم. من شوهرم اگه چ ...

نه اصلا مگاه نمیکنیم .من متاهلم و تا بحال نشده گوشی شوهرمو حتی دست بگیرم .چرا باید تجسس کنم .چیزی لازم باشه بدونم میگه .صد در صدم بهش اعتماد دارم .کی کفته همه خانما میرن سر گوشی شوهراشون

هر چیزی .ادم بخواد شر درست کنه بهانه زیاده

نه دیکه شما بگو شاید واقعا عروستون حق داشته . منم کع باشم ببینم خواهرشوهرم کرم میریزه  عصبی میشم .  درکل آدمی که خیر خواه  زندگی برادرش باشه هیچ وقت ناراحت نمیشه از این که زن داداش چت ها رو بخونه . در و دل هم یه بار دوبار . پس به نظرم رو رفتار و نیتت کار کن .