2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2390 بازدید | 119 پست
چرا عزیزم شریک زندگیتان چزا یچیزاییو نباید بدونه؟

یعنی واقعا شما هیچ حد و مرزی برای صحبت های شخصی خودت نداری؟ هر چی بین خودت و شوهرت باشه خانوادت می‌دونن هر چی بین شما و خانواده باشه شوهرت میدونه؟ اصلا چطور اینجوری زندگی میکنید مگه میشه

زن و‌ شوهرند چیز مخفی از هم‌ندارند شمام حرف خصوصی داری با داداشت تلفنی یا حضوری بگو

نمیشه اینو گفت یه سری مسائل هست تو خانواده ها که آدم نمیخواد همسرش متوجه بشه، فرقی نمیکنه زن یا مرد

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش همسرشه . معمولا زن و شوهرها خیلی از حرف هاشون رو به هم میزنن. حرفی که می خوای بزنی باید فکر اینو بکنی شاید به همسرش بگه. صرفا با چک کردن گوشی نیست. اگر حرف خیلی خصوصی هم داری می تونی تلفنی یا حضوری به داداشت بگی‌. کلا حرف خصوصی جاش تو پیام نیست

اولا به شما هیچ ربطی نداره!!!!!!

دوما این چیزها در خانواده و از بچگی آموزش داده میشن آدمی که پدر مادر و محیط اطرافش فرهنگ و رفتار درست رو بهش منتقل نکردن دیگران نمیتونن یک شبه اون رو مودب و با فرهنگ بکنن

سوما دلیل موجهی نیست اما یا خانم شکاک هستن یا برادر شما قبلا یک کرمی ریخته که این بنده خدا اینجوری جلز و ولز میکنه

وحرف چهارم و پنجم و... الی آخر دنیا بازم میگم این مسئله هیچ ارتباطی نه دور و نه نزدیک به هیچ کس جز خود همسرش نداره پس سرتون و از ماتحت عروس بیارین بیرون

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

چه فضولی حریم خصوصی میدونید چیه ؟؟میگم تمام پیوی ها رو چک میکنه !!!

همسرشه واقعا چیز پنهانی نباید بین زن و شوهر باشه شما هم مسائل شخصیتو اگه واقعا نمیخوای زن داداشت بفهمه حتی به داداشت هم نگو یا بهش تلفن بزن !!! اما این که زورت مباد  زن داداشت تو گوشی شوهرشه  اشتباهه . بعدم ببخشید اینو میپرسم مگه بین خواهر و برادر چقدر مسائل شخصی وجود داره که برای شما شده دغدغه؟  من خودمم برادر دارم اما مسائل شخصی آنچنانی نداریم خداییش .مگر در یکی درمورد خاص خیلی از این که خانمش درجریان مسائل باشه مشکلی نداشتم 

یعنی واقعا شما هیچ حد و مرزی برای صحبت های شخصی خودت نداری؟ هر چی بین خودت و شوهرت باشه خانوادت می‌د ...

عزیزم من لزومی نمیبینم حرف شحصیم ت گوشی باشه من اکه با خانوادم صحبت شخصی داشته باشم تو خونشون باهاشون حرف میزنم همچنین با همسرم چرا باید ت گوشی باشه ؟

یا تلفنی چت کردن بی معنی

عزیزم رفتار ادمها به سختی تغییر میکنه شما رویه تونو عوض کنید چت جای خصوصی و درد و دل با ادم متاهل نیس اکثر زنوشوهرهایی که من دیدم با گوشیشون دست هم دیگه گرفتن مشکل ندارن این اخلاق زنداداشتون عوض نمیشه شماهم محتاط تر باشید بهتره 

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

من برام مهم نیست پیام هامو زن داداشم بخونه چیز مخفی نمیفرستم پشت سرکسی هم حرف نمیزنم یا احوال پرسی و حرف خواهر برادریه  یا حرف ضروری 

چیزقایمکی نداریم  و به نظرم کسی ناراحت میشه که یکسره یادوبهم زنی میکنه یا تیغ زنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟