2777
2789
عنوان

دانشگاه

110 بازدید | 12 پست

خانوادم میگن هرجا قبول بشی میایم منم قصدم فرهنگیان فرهنگیانم که بومی گزینی اگه بخوام تو استان خودمون قبول بشم صد در صد میان خب آدم میخا دانشگاهی قبول بشه بره پی زندگیش مگه بچه این هرجا بریم دنبالمون باشن میخا بریم یه نفس راحت بکشیم اونجوری که می‌خوایم زندگی کنیم والا خوشبحال بقیه خانوادشون راحت میزارم هر دانشگاهی برن تازه بابا من میگه غیر فرهنگیان آوردی آزاد شهر خودمون بنویس استرس کنکور درس یه طرف استرس اینم یه طرف که بعد عمری میگی امیدیت اینه قبول بشی راحت بشی ول کنت نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو قبول بشو فکر بقیش رو نکن. بعد خودت بگو می خوام برم خوابگاه و .. فعلا حرفش رو میزنن واقعا جا به جا ...

انقدر خانوادها به دختراشون سخت میگیرن که اینجوری فقط می‌خوایم با دانشگاهی نجات پیدا کنیم ول کن نیستن

بابای منم بعضی وقتا میگفت هرجا قبول بشی باهات میایم و تو توی خوابگاه دوام نمیاری، ولی میدونستم عملی نیست و نمیتونن کار و زندگیشون رو ول کنن برای من، شماهم اگر جای دیگه قبول بشی احتمال زیاد میری خوابگاه، نگران نباش

بابای منم بعضی وقتا میگفت هرجا قبول بشی باهات میایم و تو توی خوابگاه دوام نمیاری، ولی میدونستم عملی ...

ایشالله منم میگم آخه مگه میشه پاشن بیان هرجا رفتم الکیه مگه ولی جوری که اینا میگن آدم استرس میگیره