2789
تازع الان گفتن ک باید سزارین کنه دعوا میکرده میگفته من طبیعی میخوام زایمان کنم ولی خوب سزارین شد دکت ...

😑😐

دیگ ویژگی مضخرف سراغ نداری که جاریت نداشته باشه😂😂

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عجیبه که همتون همچین رسمی دارینحالا فقط میگفتیم خانوادا یکیتون اینطوذی بودهولی شما و تفکر مادرش ...

من قضیم فرق داشت من بابا ندارم پدر مادرم جدا شدن حقیقتا من زودتر شوهر کردم ک باری روی دوش مامانم نباشم دلم میسوخت دو شیفت کار میکرد بخاطر من پولاشم جمع کرد جاهاز خیلی خوبیم بهم داد

جاریم ولی جاهاز نیاورد برادر شوهرم خریذ همه رو

با دوره ی جدید بودن تو دوره ی جدید خیلی بعیدهولی بازم هست متاسفانه تو ایران

متولد ۸۶م و دیگه18سالمه پس منم تو دوره ی جدیدم

ولی دست تقدیره میبینی رسم دارن سن کم شوهر بدن

البته منکه....

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من قضیم فرق داشت من بابا ندارم پدر مادرم جدا شدن حقیقتا من زودتر شوهر کردم ک باری روی دوش مامانم نبا ...

اهااا 

ببخشید اگ اشتباه متوجه شدم 

متولد ۸۶م و دیگه18سالمه پس منم تو دوره ی جدیدمولی دست تقدیره میبینی رسم دارن سن کم شوهر بدنالبته منک ...

عه من فکر کردم شما خانوم بزرگی هستی 

میگم که بازم هست 

منم دیدم تو اطرافیانم ک پیششون اشکالی نداره

عه من فکر کردم شما خانوم بزرگی هستی میگم که بازم هست منم دیدم تو اطرافیانم ک پیششون اشکالی نداره

پ خانوم کوچیکیم خانوم بزرگم😌😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم مشکل شماروباجاریم دارم انقدرخبرچینی وفضولی میکنه به ستوه اومدم ازدستش ازشوهرم میپرسن زنت مانتوازکجاخریده آدرس مغازه رومیگیرن میره عین مانتوی منومیخره حرفای که خودش زده رومیره به اسم من به مادرشوهرخبرمیده من قطع رابطه کردم حتی عیدهم نمیرم خونش

من زیاد دیدم . حتی ۹ ساله . پسر خاله همسرم ازدواج کرد دختره ۹ سالش بود

من قدیمی زیاد دیدم مادر شوهر خودم حساب میکنم سنش رو 15 سالگی برادر شوهرم رو دنیا آورده مادر خودم 17 سالگی برادرم رو ولی خب الان تو این دوره من راستش ندیدم این سنی

منم مشکل شماروباجاریم دارم انقدرخبرچینی وفضولی میکنه به ستوه اومدم ازدستش ازشوهرم میپرسن زنت مانتواز ...

اینم با من اینجوریع دبگه سوراخ گوش چیه خندم میاد بگم تا دید من گوشمو سوراخ کردم فرداش رفت گوششو سوراخ کرد دید من بوت خریدم فرداش مث بوتا منو خرید

من قدیمی زیاد دیدم مادر شوهر خودم حساب میکنم سنش رو 15 سالگی برادر شوهرم رو دنیا آورده مادر خودم 17 ...

اتفاقاالان مدشده زودشوهرمیدن توشهرماکه اینجوریه دخترخواهرشوهرم 15سالگی ازدواج کردالان یه دخترداره

برو دیدنش جوری رفتار کن انگار دعوا نکردید فردا روز نگه پیش این اون حسودی من و میکنه چون بچه نداره

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن