بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روی چه حسابی اون باید اول عروسی میکرد؟؟ شوهرش بزرگتره؟ بیمارستان نمیخواد بری وقتی رفت خونشون برو دی ...
اره میگفت که ما اول باید بگیریم ن شوهرش کوچیکتر از شوهر منع من ک رفتم تالار گرفتم فهمیذ قهر کرد از خونه مادر شوهرم رفت بهش دستم دادم دستمو پرت کرد گفت اصلا مگه قرار نبود شما عروسی نگیریذ چون من میخواستم هوای شوعرمو داشته باشم نگیرم گفتم جاش میریم مسافرت . بعد شوهرم خودش گفت نمیشه دا اش کوچیکم بگیرع عروسی من نگیرم بعد قیامت کرد جاریم
اره میگفت که ما اول باید بگیریم ن شوهرش کوچیکتر از شوهر منع من ک رفتم تالار گرفتم فهمیذ قهر کرد از خ ...
فقط ازش دوری کن عجب حسوده
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
منم ، چطور دلشون میاد دختر بچه رو شوهر بدن ... همه جای دنیا دخترا تو این سن کلی عشق و حال میکنن ... درس میخونن و آینده شون رو میسازند ، اون وقت این طفلک خودش هنوز اونقدر بزرگ نشده که احترامشو حفظ کنه ، هر جایی و با هر کسی همصحبت نشه و خیلی رفتارهای دیگه رو نمیدونه و مادر شده ... بچه اون چه آینده ای در انتظارشه ....
اره میگفت که ما اول باید بگیریم ن شوهرش کوچیکتر از شوهر منع من ک رفتم تالار گرفتم فهمیذ قهر کرد از خ ...
درشت هیکله؟؟ آخه چطوری زایمان کرده
اطراف ما دختر 15 ساله تازه پریود شده و اینقدر بی جون😂
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍