2777
2789
عنوان

یه آدم چقدر میتونه ل ا ش ی باشهههههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 36 پست

مشکل اینحاست ک یه سری دخترم هست مثل خودش ک ب یه بشکن بندن یا حتی میرن پیشنهاد بهش میدن اونم همه رو به این چش میبینه و ب خودش احازه میده درخواستای نامعقول داشته باشه بی حیایی تا کجا 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت اشتباه کردی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه دلیلی داشت که فالو کنی و ریپ بزنی؟ خودتون شروع میکنید دیگع

چه ربطی داره من واقعا از هنرش خوشم اومد 

بخاطر اون فالوش کردم -حتی خانواده بشدت خوششون اومده ود

ریپ من هم چیز بدی نبود بسیار محترمانه من حتی تو هم خطاب نکردمش و همش میگفتم شما

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

مشکل اینحاست ک یه سری دخترم هست مثل خودش ک ب یه بشکن بندن یا حتی میرن پیشنهاد بهش میدن اونم همه رو ب ...

متاسفانه

بعضی از دخترهامون ن تنها ارزش خودشون بلکه ارزش بقیه رو هم پایین میارن

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

چرا من الان؟

براي اينكه خودتونو خيلي دست كم ميگيرين و هولين كه ناشناس نمونين

چه نيازي به فالو بود ؟

چرا اول اون تو رو فالو نكرد ؟

نميگم از دماغ فيل افتاده باش اما خودتو هم كمي بزرگ ببين

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .