2777
2789
خداروشکر،انشالله اینسری حتما ی نینی صحیح سالم خدابهت میده ،منم شرایطم مشابه شما بود الان دخترم ده ر ...

خداروشکر که نی نیه نازت بغلته😍😍

ببین من اصلا دلم بچه نمی‌خواست همه میگفتن یکی بیار بعد ک باخودم فکر کردم گفتم یکیو که باید بیارم خلاصه دست به کار سدیم ، هم همسرم سالمه و اهل چیزی نیس هم سبک زندگیه من سالمه ، اما واقعا نمی‌دونم چرا دو دفعه اینجور شد ، امیدوارم سری بعد اینجوری نشه

ای بابا حالاتکلیف چیه ؟؟امیدی هست؟؟

چون قلبش نمیزنه امیدی به این بارداری نیس ، فقط می‌خوام دلیلش رو بفهمم پیگیر شدم ، تا اینکه بعدش برم بیمارستان با قرص سقط شه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که نی نیه نازت بغلته😍😍ببین من اصلا دلم بچه نمی‌خواست همه میگفتن یکی بیار بعد ک باخودم فکر ...

مرسی عزیزم ،انشالله قسمت خودت بشه،ولی باورکن اصلا ربطی به تغذیه یازندگی سالم نداره مهمترین نکته توباروری اسپرم باکیفیت مرد که باعث میشه ی جنین سالم شکل بگیره ،من دوبار انتقال داشتم هردوبارمنفی شد دکترمیگفت چون کیفیت اسپرم پایین انتقالت منفی میشه 

چون قلبش نمیزنه امیدی به این بارداری نیس ، فقط می‌خوام دلیلش رو بفهمم پیگیر شدم ، تا اینکه بعدش برم ...

غصه نخور جانم توکل بخدا ...حتمن حکمتی داره ناقص به دنیا بیاد بدتر اذیت میشی انشالله موفق باشی

مرسی عزیزم ،انشالله قسمت خودت بشه،ولی باورکن اصلا ربطی به تغذیه یازندگی سالم نداره مهمترین نکته توبا ...

ممنونم عزیزم ، پس احتمالا همینطوره، فردا هم قراره یه سونوگرافی تخصصی تر پریناتولوژیه چیه اونو انجام بدم که بفهمم چرا اینطور شده 

ممنونم عزیزم ، پس احتمالا همینطوره، فردا هم قراره یه سونوگرافی تخصصی تر پریناتولوژیه چیه اونو انجام ...

پریناتولوژی خیلی کارشون دقیق مخصوص بارداری‌های پرخطره ،بروانشالله مشکلی پیش نمیاد