باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
وااااای بچه منم تا۲ ،۳ ماه اول ک اومده بود دنیا همش صبحا بیدار بود، شبم که چند بار بیدار میشد، چه دو ...
الان میخوابه شبا؟
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
معمولا بین ساعات ۱۱ تا۱ میخوابه تا ساعت۱۰ صبح، ولی چند بار بیدار میشه، که بازم خدا رو شکر اگه ۶ بیدار بشه چکار میکردم
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
اره.. پسر منم دقیقا همینطور بود.. ینی صبح ها دیگه خسته میشدم از دستش
الان چن وقتشه؟
میخوابه شبا؟
میخوام امروز بببرمش متخصص
معمولا بین ساعات ۱۱ تا۱ میخوابه تا ساعت۱۰ صبح، ولی چند بار بیدار میشه، که بازم خدا رو شکر اگه ۶ بیدا ...
خوبه خدارو شکر کن
خواب بوده عزیزم حدس نگیر ولی میدونم گاهی بعضی خوابا خیلی نزدیکه به واقعیت ترسناکه ولی نترس صدقه ...
واااای نگو توروخدا کل بدنم به لرزه درمد...اخه دو سه روز پیش داشتم نماز میخوندم با گوشه چشام ی حالت تاری رو میدیدم نمازمو ادامه دادم ولی واقعا بعدش نتونستم توو وسط نماز نیگا کردم اونطرف ولی هیچی نبود...ولی باز وقتی سرمو برمیگردوندم اون تاری بود...زودی زنگ زدم شوهرم.گفتم نیای سکته میکنم بخدا چون ترس برم داشته😬😬😬😬
اره.. پسر منم دقیقا همینطور بود.. ینی صبح ها دیگه خسته میشدم از دستش
من تا یه ماه اول خونه مامانم و مادرشوهرم بودم ولی بعد تا الان کاملا تنهام، بی نهایت سختم بود
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
واااای نگو توروخدا کل بدنم به لرزه درمد...اخه دو سه روز پیش داشتم نماز میخوندم با گوشه چشام ی ...
من خیلی اینجوری میشه
فوقالعاده هم ترسوام
فک میکنم زاییده ذهن خودمونه
الان 10 ماهشه.. شبا از قبل بهتر میخوابه.. اما خیلی غرغر میکنا. باید هر چند ساعت بندازم رو پام
خدا حفظش کنخ
من تا یه ماه اول خونه مامانم و مادرشوهرم بودم ولی بعد تا الان کاملا تنهام، بی نهایت سختم بود
من تا ده روز خونه مامانم
بعدش تنهایی تنها دور از همه
البته من تا 7 ماهگی بهش پستونک میدادم... ینی رااااحتم کرده بود. اما وقتی لج میکنه نمیخوابه از پستونک ...
وای من هرکار میکنم پستونک نمیگیره دخترم