2777
2789
عنوان

خوابم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 32727 بازدید | 53 پست

منم از ساعت شيشه بيداارم 

ساکم و بستم قرار بود بريم شيراز واسه درمان نازايي 

تا ديشب خونريزي داشتم بند اومد واسه همين خاستيم حرکت کنيم

ولي الان دوباره خونريزيم شروع شده من يه ور دراز کشيدم شوهرم يه ور 

منم از ساعت شيشه بيداارم  ساکم و بستم قرار بود بريم شيراز واسه درمان نازايي  تا ديشب خون ...

آااااخی عزیزم...

انشالله یه نینی ناز خدا بهت بده تا اینقدر راحت نتونی دراز بکشی😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم جن کجا بوده خونه اى که درش قران و سلام وصلوات باشه هيچى جزنگاه خدا نيست***نترس عزيزم

اخه دیروز سات شیش صب خاب دیدم سایه ی نفرو دیدم که از بالکن اشپزخونه میومد تووو بعدش امد ی لیوان اب داد بهم.(همون سات منو شوهرم دقیقا همون حالتیکه توو خاب دیدم کنار هم خابیده بودیم.).منم لیوان ابو گرفتم ازش گذاشتم زمین(ی پیرزن بود محجبه).بعدش من بهش سلام کردم و اون اومد جواب سلاممو  دستمو گرفت و سرمو بوس کرد ..بوی دهنش بد بود...همون لحظه بیدار شدم دیدم شوهرم بلند شده ازش ی لیوان اب خاستممم...ولی واقعا ترس برم داشت.حالا خوب شد دیروز شوهرم تعطیل کرده بود کارشو

آااااخی عزیزم... انشالله یه نینی ناز خدا بهت بده تا اینقدر راحت نتونی دراز بکشی😁

خدا از دهنت بشنوه 

اخه همين الانم راحت نيستم 

گچ گذاشتم رو کمرم تا خونا بند بياد ولي کجاست ک بند بياد

من از ترس جن نتونستم بخابمممم....اینجام تنهام

جن کجاااا بود بابا بگیر بخواب انگار جن بیکاره بیاد سراغ ما اول صبح .

اون بد بختم بره خودش کارو زندگی داره

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
اخه دیروز سات شیش صب خاب دیدم سایه ی نفرو دیدم که از بالکن اشپزخونه میومد تووو بعدش امد ی لیوان اب د ...

وای جیش کردم به خودم از ترس

خواب دیدی؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اخه دیروز سات شیش صب خاب دیدم سایه ی نفرو دیدم که از بالکن اشپزخونه میومد تووو بعدش امد ی لیوان اب د ...

خوبه تنها نبودی😥

من دیروز بعدازظهر یه دقیقه خابیدم بختک افتاد روم😑

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
خدا از دهنت بشنوه  اخه همين الانم راحت نيستم  گچ گذاشتم رو کمرم تا خونا بند بياد ولي کجا ...

انشالله خدا سلامتی بده بهتون گلم

خوبه تنها نبودی😥 من دیروز بعدازظهر یه دقیقه خابیدم بختک افتاد روم😑

اره واقعا خدا رحم کرد که تنها نبودم...من همیشه سات چار شب تنها میشم.دیروز خداروشکر شوهرم تعطیل بود

اره دیگه خاب دیدم .توو خابم منو شوهرم خابیده بودیم کنار هم و اون اومد. در اصل هم همونجوری کناررهم خا ...

خواب بوده عزیزم

حدس نگیر

ولی میدونم گاهی بعضی خوابا خیلی نزدیکه به واقعیت ترسناکه

ولی نترس

صدقه هم بنداز

وااااای بچه منم تا۲ ،۳ ماه اول ک اومده بود دنیا همش صبحا بیدار بود، شبم که چند بار بیدار میشد، چه دوران سختی بود، هر چند الان ۵و نیم ماهشه، ولی باز بهتره

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین