2777
2789
عنوان

مدارس سمپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 52 پست

سمپاد فقط جو رقابتیش خوبه وگرنه کلاس بچه ها بیرون میرن دخترم امسال دهمه   بچه ها خیلی باهم رقابت دارن  دختر منم   ترغیب میشه درس بخونه و   مدرسه برنامه ها رو طوری میچینه وقت بچه ها زیاد تلف نشه  دخترم من الان تا ده اردیبهشت میره بعدش تعطیل میشه   که بخونه  برا امتحاناا خرداد

ممنون عزیزم خیلی میترسم زده بشن کلا نمیخوام روشون فشار باشهراست میگی اگه پایه خوب باشه سالای بعد راح ...

دقیقا همینه عزیزم به نظر من پایه پشتکار و تلاش برای هدف رو از ابتدایی یاد گرفتم.

اینم بگم گلم من پایه ام برای ورود به دبیرستان خیلی خوب بود کلاس نهم فوق العاده درس خوندم گرچه خودم خوندم و دبیرستان پشتکار عالی داشتم برای دبیرستان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهرید؟ بله که خوبهولی امسال میخوای ثبت نام کنی؟قبلش باید مطالعه داشته باشه پسرت الان از سوم چها ...

سلام عزیزم

ولی احتمال قبولی از ششم خیلی بیشتره تا از نهم

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

سلام عزیزم

برای سال ششم فقط هوش های ۶ گانه هست ولی برای سال نهم علاوه بر هوش ها، محتوای درسی هم اضافه میشه

احتمال قبولی از سال ششم بیشتر هست و هم قبولی راحتتره

هوش هارو باهاش کار کن

میتونی با کتاب کمپلکس شروع کنی

ازمون شبیه ساز باید بده که مدیریت ازمون و مدیریت اضطراب و استرس یاد بگیره

راجب دفترچه ها اطلاعی داری؟

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
سلام عزیزمبرای سال ششم فقط هوش های ۶ گانه هست ولی برای سال نهم علاوه بر هوش ها، محتوای درسی هم اضافه ...

سلام عزیزم بله کتاب هوش کمپلکس رو براش گرفتم  تست هاش رو میزنه .

درمورد دفترچه نه متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم ‌

فقط فعلا برا آزمون ثبت نام کردیم 

«بچههای پایه ششم مشهدی ! اگه میخواین آزمون تیزهوشان بدین و دوست دارید نظرات رو درباره ی مراکز مختلف بدونید نظر من رو در مورد فرزانگان ۵ دوره اول مشهد (تازهتأسیسِ امسال)، یه لحظه بشینین جان جد خودمو و خودتون بخونین تا بعداً نگین

"کاش یکی هشدار میداد!"

یه دو دقیقه طول میکشه خواهر گرامییییی🔪🥶

من سال اولیم، درسام خوبه، نمرههامم خوبه، ولی باور کنین این فرزانگان خیلی بده ادامه رو بخونین خودتون میفهمین👇🏻🔪

معایب واقعی و داغونکننده:

۱. امکانات؟ هههه... نیمکتها انگار از زیر آوار دراومدن، کلاسا مثل انبار متروکه، هیچی! ولی مدیر عزیزمون (!) دفترش رو تبدیل کرده به کاخ سفید.

ما باید رو نیمکت کج و معوج بشینیم، اونجا لم داده هیچ کاری هم نمیکنه! آخه

خانوم مدیر جان، یه نیمکت درست حسابی بخر بابا، ما که گوسفند نیستیم ما رو تو طویله ول کردی! 😂🥀

۲. معاون؟ والا خیلی فحش و توهین نمیکنه (فقط یه بار دیدم آخر زنگ که داشت میرفت خونشون دوتا از بچه هامون تو دستشویی بودن بعد رفت کلی دعواشون کرد و کمی هم فحششون داد که اون تو چه غلطی میکنن)، ولی سگخلقترین موجود زندهایه که تو عمرم دیدم! نگاهش مثل لیزر یخزدهست، اخلاقش مثل سرکهی ۱۰ ساله، هر روز یکی دو تا رو میگیره و زیر سوال میبره انگار وظیفهش اینه همه رو عصبی کنه. آخه خانم اخلاق سرکهای مودی ، یه لبخند بزن ببینیم،اخه پیشونیت خط میفته فدات بشم بعد دو روز دیگه مجبوری بری بوتاکس کنی ،بوتاکس هم که گرونه! 😈

۳. معلمها؟ اکثرا ۹۰ درصد خوبن به جز یکی دوتاشون که بداخلاقن و اینا

۴. تفریح و اردو؟ یه بار بردنمون اونم زوری و افتضاح! بقیه سال انگار تفریح گناه کبیرست، فقط آزمون و درس و استرس.

۵. قسمت طنز تلخ و واقعی: هر روز آخر ساعت مجبوریم خودمون کلاس رو جارو بکشیم! آخه این چه سمپادیه؟ چرا سرایدار نمیکنه؟ ما دانشآموزیم یا نظافتچی پارهوقت؟ آخر روز خسته از ۷-۸ ساعت درس، جارو دست بگیریم و کلاسو تمیز کنیم... انگار داریم تو فیلمهای کمدی ایرانی نقش "نوکر بیچاره" بازی میکنیم 😂😂 جارو کشیدن آخر روز، امضای اخر روز داش مشتیای فرزانگان ۵!

جو رقابتی؟ خیلی پایینه بهترین نکته مثبتشه

تنها نکات مثبت: ۱-اکثر دبیرها خوبن

۲-جو رقابتی بسیار پایینه

۳-برای کنکور و آیندتون خوبه

حرف آخر با طنز سیاه:

اگه دوست داری هم درس بخونی، هم هر روز آخر ساعت جارو بکشی، هم زیر نگاه یخی معاون سگخلق یخ بزنی، هم مدیر رو تو تخت طاووسش ببینی که لم داده...

بیا فرزانگان ۵! اینجا سمپاد نیست، سمپاده: سازمان ملی سم پاشیدن رو اعصاب استعدادهای درخشان ! 😂🔥🚫

ولی اگه هنوز مغزت کار میکنه...

عمراً پاتو تو فرزانگان ۵ بذاری! فرار

کن تا روحت سالم بمونه آبجی! 😏

حداقل اگه میخوای بیای سمپاد دخترم طوری درس بخون که فرزانگان یک قبول بشی اونجا اونقدر به تفریحت اهمیت میدن که درس خوندن اونجا لذت هم داره ولی بخاطر خودت فرزانگان پنج دوره اول نیا🚬

دا

نتیجه گیری بسیار ارزشمند:🫀🫵🏻در اولویت هات به هیچ وجه فرزانگان پنج رو نزن فکر کن اصن وجود نداره مراکز دیگه رو بزن

کسی دیگه هم جارو میکشه اینجا؟ یا فقط من بدشانسم؟ کامنت بذارین تجربتونو 😂»