2777
2789
عنوان

مدارس سمپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 52 پست
صدرصدما‌داشبم زود رفتن همشونوقتی رفتن دوستم گفت اخبییش کلاسمون افتاذ دستمون😂

😂😂😂😂😂

خیلی ظلمه🙆‍♀️بنده خدا ها گناهی ندارن😂

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که کاملا به پشتکار و توانایی خود فرد بستگی داره.الان انقدر کلاس های آنلاین با اساتید برتر زیاد شده که فقط پشتکار و ایجاد انگیزه تمایز ایجاد می کنه

من و داداشم و سایر فامیل هیچکدوم سمپاد نبودیم و رشته های تاپ آوردیم

به نظر من که کاملا به پشتکار و توانایی خود فرد بستگی داره.الان انقدر کلاس های آنلاین با اساتید برتر ...

منم سمپاد نبودم و با دختر عموم که سمپاد بود هر دو رشته های تاپ دانشگاههای مطرح رو قبول شدیم اما حرف ۱۸ سال پیشه🙃 

اون موقعها معلما واقعا از جون مایه میذاشتن به همین خاطر تفاوتی بین دانش آموز پرتلاش مدرسه دولتی و مدرسه یمپاد نبود اما الان وضع آموزشی به خصوص تو مدارس دولتی چندان چنگی به دل نمیزنه.

منم سمپاد نبودم و با دختر عموم که سمپاد بود هر دو رشته های تاپ دانشگاههای مطرح رو قبول شدیم اما حرف ...

راستش قبول ندارم اصلا...

بهترین موسسات آنلاین ماز مخصوصا فوق العاده هست

دختر عموم ورودی ۴۰۲ پزشکی خودم ورودی ۹۹ پزشکی داداشم ورودی ۱۴۰۰ پزشکی

دو تا دختر دایی هام ورودی ۹۴ و ۹۵ بودن که دارو و پزشکی بودن

پسر خاله هام هم ۴۰۳ دندون آوردن

هیچ کدوم سمپاد نبودیم و کلاس هامون ماز و...بود و خودمون تست و آزمون می زدیم

همکلاسیام و خیلی از کسایی که میشناسم هم سمپاد نبودیم 

راستش قبول ندارم اصلا...بهترین موسسات آنلاین ماز مخصوصا فوق العاده هستدختر عموم ورودی ۴۰۲ پزشکی خودم ...

خب همون دیگه معلمای مدرسه کار شاقی نکردن شما خودتون با موسساتی که گفتید و تلاشتون موفق شدید. حرف منم همینه اونی که سمپاد شاید احتیاجی به اون کلاسها نداشته باشه چون در همون حد باهاش کار شده ولی کسی که دولتیه باید اون هزینه و وقت رو صرف کنه.

راستش قبول ندارم اصلا...بهترین موسسات آنلاین ماز مخصوصا فوق العاده هستدختر عموم ورودی ۴۰۲ پزشکی خودم ...

تمام مقاطع مدرسه عادی بودین؟

من امسال ثبت نام مقطع ابتدایی موندم مدرسه نزدیک خونه ثبت نام کنم یا ببرم مدارس خاص؟

خب همون دیگه معلمای مدرسه کار شاقی نکردن شما خودتون با موسساتی که گفتید و تلاشتون موفق شدید. حرف منم ...

من سمپاد شیراز بودم اتفاقا اونجا هم اینجوری که فکر میکنین نبود و همه خودشون میخوندن و کلاس بیرون از مدرسه میرفتن و سال آخر اصلا هیچکس مدرسه نمیومد و معلم ها هم خوب نبودن

🍫🍭🔮💖💕
خب همون دیگه معلمای مدرسه کار شاقی نکردن شما خودتون با موسساتی که گفتید و تلاشتون موفق شدید. حرف منم ...

سمپاد یه سری شهر ها فقط خوبه

دوستم سمپاد بم بود.هیچ فرقی با عادی نداشته براش

تمام مقاطع مدرسه عادی بودین؟من امسال ثبت نام مقطع ابتدایی موندم مدرسه نزدیک خونه ثبت نام کنم یا ببرم ...

ابتدایی خیلی مهمه من ابتدایی بهترین مدرسه شهرم بودم که عالی بود واقعا متوسطه اول نمونه دولتی بودم دبیرستان خودم خوندم کامل

ابتدایی خیلی مهمه من ابتدایی بهترین مدرسه شهرم بودم که عالی بود واقعا متوسطه اول نمونه دولتی بودم دب ...

ممنون عزیزم 

خیلی میترسم زده بشن کلا 

نمیخوام روشون فشار باشه

راست میگی اگه پایه خوب باشه سالای بعد راحت تر پیشرفت میکنن

خب من کلانشهر زندگی میکنم شاید به این دلیل تفاوت برام بارز بوده.

الان دیگا معمولا بچه هایی که شهرهای بزرگ هستنمحتی اگه سمپاد باشن کلاسای کنکور خارج از مدرسه رو شرکت میکنن من خودم توی کلاسی که بودم از بچه های رتبه برتر که مثلا مال تبریز و شیراز بودن هم میدیدم

بله که خوبه صد درصد

الان اگه بتونه در بیاد خیلی بهتره از اینکه نهم در بیاد چون ظرفیت خیلی کم میشه کلا ۲.۳ نفر بر میدارن

و اونایی ام که میگن خوب نیست و درسش زیاده یا اینکه درستشون به گوشت نمیرسه میگن اه اه یام اطلاعات ندارن

و صد البته اونیکه میخواد در یه زمینه ای یه چیزی بشه باید زحمت بکشه و تلاش کنه