asabaaa مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 عنوان چقد این زنه بلانسبت گاوه | مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 43 پست خواهرم مدرسه نرفته نشسته داره درس میخونه الان زنگزده ب من مامانم ک باید بیاین مدرسه تعهد بدین ک فردا میاد مدرسه و گرنه اخراجه😐😐😐مامان منم پاش شکسته خونس میگم این طوریه میگه شما بیا خواهرشی 1404/01/17 | 09:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4497 خداکنه من خودم دوازدهممو اینکه شنیدم کلا تا ۴ ماه هر پایه ای نری نمیتونن بی دلیل اخراج کنن 入学試験を待っています
دختر۲_2نقاشم عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 2096 والا بخدا دیروزم نرفت ی کاری کرد ساعت ۳ رفتم مدرسه عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره یگسان، و غیبت ها صرفا با شماره تماس موجه میشه. اینکه میگن بیاید مدرسه دائم، اشتباهه 🦁☀️🙃
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 خب چرا نمیره بالاخره غیبته دیگهتو دانشگا سه جلسه درسیو غیبت میکرد کسی مینداختنش ابنکه حالا مدرسس درساش تموم شده از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 من خودم دوازدهممو اینکه شنیدم کلا تا ۴ ماه هر پایه ای نری نمیتونن بی دلیل اخراج کنن ممنونم عزیزم
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 11650 درساش تموم شده از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گیرمیده ک
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره ... گروه داره هم ب من زنگ میزنه هم مادرممیگم بزار تا دوشنبه تست ک میزنه تموم شه بخدا تا ۲۸ اردیبهشت میگم بیاد مدرسه باز ب من میگه شما هیچی متوجه نیستین نهایی باید کار کنه
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گی ... دوازدهمه عزیزم باید تموم شه تا اسفند اردیبهشت کنکوره
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17778 اخراج نمیکنن الکی میگناگه زنگ زدن بگو من رفتم اموزش پرورش پرسیدم گفتن همچین قانونی وجود نداره ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 اخراج نمیکنن الکی میگناگه زنگ زدن بگو من رفتم اموزش پرورش پرسیدم گفتن همچین قانونی وجود نداره بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میرم ب من زنگ میزنن پیگیر درسم منو خورد پشت تلفنه😐😐خانم فلانی شما متوجه نیسی و ..
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17778 بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میر ... دیگه تلفنش رو جواب ندههیچ کاری نمیتونه کنه ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 دیگه تلفنش رو جواب ندههیچ کاری نمیتونه کنه ممنونم عزیزم آخه از هزاران نفر پرسیدم میگن دوازدهما اکثرا نمیرن بعد عید
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17778 ممنونم عزیزم آخه از هزاران نفر پرسیدم میگن دوازدهما اکثرا نمیرن بعد عید اره عزیزم من پارسال کنکوری بودم از اول سال نرفتمهرچیزیم میگفتن اصلا جواب نمیدادم ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 اره عزیزم من پارسال کنکوری بودم از اول سال نرفتمهرچیزیم میگفتن اصلا جواب نمیدادم ممنون عزیز دلم موفق باشی