2777
2789
عنوان

چقد این زنه بلانسبت گاوه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بخدا دیروزم نرفت ی کاری کرد ساعت ۳ رفتم مدرسه

عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره یگسان، و غیبت ها صرفا با شماره تماس موجه میشه. اینکه میگن بیاید مدرسه دائم، اشتباهه

🦁☀️🙃

خب چرا نمیره بالاخره غیبته دیگهتو دانشگا سه جلسه درسیو غیبت میکرد کسی مینداختنش ابنکه حالا مدرسس

درساش تموم شده 

از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه

درساش تموم شده از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه

عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گیرمیده ک

عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره ...

گروه داره هم ب من زنگ میزنه هم مادرم

میگم بزار تا دوشنبه تست ک میزنه تموم شه بخدا تا ۲۸ اردیبهشت میگم بیاد مدرسه باز ب من میگه شما هیچی متوجه نیستین نهایی باید کار کنه 

عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گی ...

دوازدهمه عزیزم باید تموم شه تا اسفند اردیبهشت کنکوره

اخراج نمیکنن الکی میگناگه زنگ زدن بگو من رفتم اموزش پرورش پرسیدم گفتن همچین قانونی وجود نداره

بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میرم ب من زنگ میزنن پیگیر درسم 

منو خورد پشت تلفنه😐😐خانم فلانی شما متوجه نیسی و ..

بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میر ...

دیگه تلفنش رو جواب نده

هیچ کاری نمیتونه کنه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ممنونم عزیزم آخه از هزاران نفر پرسیدم میگن دوازدهما اکثرا نمیرن بعد عید

اره عزیزم 

من پارسال کنکوری بودم از اول سال نرفتم

هرچیزیم میگفتن اصلا جواب نمیدادم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️