2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر بهش مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 56 پست
منم که گفتن کاربری دوم اپرا و نازنینم

😎🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز پیش مال و اموال میکردن تو چشم هم از صبح تا شب هزارتا تاپیک این مدلی زدن

دیشببب از همه بدتر بود 

هر تاپیکی وارد میشدی میزد تعطیل شده یا بعد دو دیقه تعطیل میشد

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

وااااای یه هفته بود نخندیده بودم الان شد یک هشته

🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اولش گفتم وا چرا باید اسی یه کاربرو تگ کنه مگه چیکار کرده بعد اسمتو نگاه کردم دیدم خودتی🤣

🤣🤣😎

دیشببب از همه بدتر بود هر تاپیکی وارد میشدی میزد تعطیل شده یا بعد دو دیقه تعطیل میشد

دیشب یک تاپیک پوشک بچه بود یک خانم اومد چقدر زشت صحبت کرد صبح بیدار شدم ۳۰ تا اعلان داشتم از همون جا 🤐🤦‍♀️🫤

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم که گفتن کاربری دوم اپرا و نازنینم

احتمالا یک روز بگن هم من و اوپرا یکی هستیم 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مرگ بر امریکا .....

با سر بره تو ریکا