2821
2789
عنوان

آزمایش بچم

68 بازدید | 11 پست

ازمایش کسی میتونه بخونه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
تعداد گلبول های قرمز و سفیدش بالاست

یعنی چی یه چیزیشم پایینه ک 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چی یه چیزیشم پایینه ک

لنفوسیت هست......نوعی گلبول سفیده برای مبارزه با ویروس و باکتری ها.....سیستم ایمنی بچتون پایینه....ببرین پیش متخصص اطفال اون میگه چی بهش بدی

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
لنفوسیت هست......نوعی گلبول سفیده برای مبارزه با ویروس و باکتری ها.....سیستم ایمنی بچتون پایینه....ب ...

وای چیز بد نباشه اعصابم بهم ریخت

لنفوسیت هم پایینه....یعنی ممکنه بدن بچت عفونتی یا ویروسی شده باشه.....مریض نیست ؟؟

آب ریزش بینی داشت موقع ازمایش دادن 

لنفوسیت هم پایینه....یعنی ممکنه بدن بچت عفونتی یا ویروسی شده باشه.....مریض نیست ؟؟

عفونت ادراری هم میتونه ایطور کنه ؟