2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی اول و اخر که باید بگیری چون هرچی تو سن کم بگیری زودتر خوب میشه ی بار میگیری دیگ نمیگیری ولی ...

آخه خیلی ترسناکه منو میترسونه 🤕

شما چند روز بعد تماس با فردی که ابله داشت ابله گرفتین؟

مثلا من ده روز تا پانزده روز بعد گرفتم ولی اونموقع فک کنم دوازده سالم بود یا کمتر در حد جوش بودن و خیلی خارش داشت تب اصلا نکردم بدنم خیلی قوی بود برا همون سن کم زودتر خوب میشه و همچنین بدن قوی

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
آخه خیلی ترسناکه منو میترسونه 🤕شما چند روز بعد تماس با فردی که ابله داشت ابله گرفتین؟

دو هفته بود فک کنم. ترس نداره عزیزم چندسالته. از من ب شما توصیه اگر گرفتی جوش زده تنت اصلا نخارون خیلی میخاره خیلی شدید ولی نخارون ک جاش نمونه بدنتم مدام قوی کن خیلی زود خوب میشی همونقد هم زود خوب میشه چیزی نیست ضعیف باشی تب میکنی. بهش فکر نکن اومدیم و نگرفتی و اصلا هم نخاهید گرفت. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
من ۱۸ روز گذشته..ممکنه نگیرم؟🥺

فکر نمیکنم دیگه مبتلا بشی

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

دو هفته بود فک کنم. ترس نداره عزیزم چندسالته. از من ب شما توصیه اگر گرفتی جوش زده تنت اصلا نخارون خی ...

۲۲ سالمه

تروخدا دعا کنید نگیرم.

دانشجو ام از زندگیم عقب میوفتم دو سه هفته ای 🥺💗