2777
2789

🙄ی کمپین نه به حس‌ششم باید بزنیم 🤦‍♂️

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

برو بشین عقلانی و منطقی فکر کن به مشکلت 

حس ششم چیه اخه

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هستی😁خودتی؟

نه باوا حس ششم چیه تورو خدا خودتون رو اسیر این داستان ها نکنید 🤦‍♂️

یه سری آدما بر هیچ پایه ی و اساسی عقلانی میان نظر میدن و شما ام شنگول میشید الکی 🤦‍♂️

اینده و فکر خانی میخام ن اینکه مشکلمو حل کنم ک

آینده و فکر خوانی تو کدوم علم و .. ای ثبت و ضبط و .. شده ؟

عقلانیه؟

کسی اینکا آینده رو میدونست یا فکر میخوندن این جا چیکار میکرد؟؟؟؟

الان تو استخر پول بود نه اینجا وقت بگذرونه و سرگرم بشه 

فالگیر چی؟

فالگیر هم همونه! 

یه مورد هست فقط 

اونم کسایی هستند که موکل دارن و به اجنه و .. وصل هستند که اونا او بری سراغشون یه مدت کارت راه میفته ولی انرژی منفی اون موکل بیچاره می‌کنه آدم رو 

میشناسی کسیو؟

🙄😔

نمی‌دونم چی بگم دیگه بیخیال 

سلام ببخشید شما گفتید بینیتون رو عمل کردید دکترتون خانم رقیه عربخانی بود؟ 

چطور شد بینیتون تیغه ی بینیتون باریک شد یا نه ؟ در کل تونست پره ها رو خوب جمع کنه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز