2777
2789
عنوان

بوی کمای

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 43 پست
جونم قشنگم؟

نه میگم کجایی هستی؟

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

چطور نمیدونید کمای چیه آخه؟...بابا کما هم نوشته میشه ولی کمای هم مینوسنفکر میکردم همه میشناسن🤔

خب طبیعیه کسی ندونه عزیزم چون منم نمیدونستم 

بوش در این حده ینی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اواخر اسفند ریختیم تو تشت اینارو که ماسه هاش بره بعد تا یه هفته بو میداد😂😂

واقعا بو میده 

خوشمزه استا ولی بو میده😂

آقا خب شعورتون بکشه ساعت شش صبح شروع نکنید به بار گذاشتنش کل مردم آسی میشن بگو

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

واقعا بو میده خوشمزه استا ولی بو میده😂آقا خب شعورتون بکشه ساعت شش صبح شروع نکنید به بار گذاشتنش کل ...

😂😂

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

نه میگم کجایی هستی؟

من خراسانی‌ام

مشهد زندگی میکنم ولی بیشتر فامیل‌هامون نیشابوری هستن پس یکجورایی نیشابور هم شهر خودمه، زیاد رفت و آمد داشتم

من خراسانی‌اممشهد زندگی میکنم ولی بیشتر فامیل‌هامون نیشابوری هستن پس یکجورایی نیشابور هم شهر خودمه، ...

منم خراسان جنوبی ام 

واقعا بو میده خوشمزه استا ولی بو میده😂آقا خب شعورتون بکشه ساعت شش صبح شروع نکنید به بار گذاشتنش کل ...

واسه چی عاصی میشن؟ بدبو هست؟

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خب طبیعیه کسی ندونه عزیزم چون منم نمیدونستم بوش در این حده ینی

آره بوش موقعی که میزارن تا بپزه واقعا زیاده

اگه توی خونه درست بشه باید با اسپند و اینا بوش رو از بین ببری چند ساعت هم در و پنجره باز بزاری

بابا کمای یک گیاه آشیه که خراسانی‌ها الخصوص نیشابور و مشهدی‌ها توی آش ماستی میریزنموقع پخت هم یک بوی ...

بوش بده حتما 🤧🤧

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

واسه چی عاصی میشن؟ بدبو هست؟

موقع پخت بدبوعه

خیلی خوشمزه است با رشتهٔ آشی و ماست آش درست میکنن ولی موقع پخت خود کمای بو داره

آره بوش موقعی که میزارن تا بپزه واقعا زیادهاگه توی خونه درست بشه باید با اسپند و اینا بوش رو از بین ...

اوکی پس 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید