2777
2789
عنوان

تیرگی نواحی بدن

178 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر

خانوما من بخاطر ژیلت زدن و پوشیدن لباسای تنگ بعضی از نواحی بدنم تیره شده

و تنبلی تخمدانم دارم مامانم میگه تیرگی بدنت بخاطر اونه

۲ جلسه هست لیزر مو میرم ولی خب تاثیری رو روشن شدن نزاشتع هنوز

چیکار کنم تیرگی ها از بین بره؟

امکان داره مثل نواحی های دیگه روشن بشه و همرنگ شه؟؟

کرمی چیزی استفاده کردید تاثیر داشته باشه 

یا ماسک خانگی 

دومی تاپیکمه در این مورد امیدوارم این یکیو ببینید

جلسات لیزرتو‌کامل برو بعد برو لیزر وایتینگ خیلی تاثیر داره روشن تر میشه اگه نشد باز برو آزمایش هورمونی بده یا اون قسمتی که تیره هست رو کربوکسی تراپی کن

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

جلسات لیزرتو‌کامل برو بعد برو لیزر وایتینگ خیلی تاثیر داره روشن تر میشه اگه نشد باز برو آزمایش هورمو ...

هورمونام انقد قاطیه نمیتونی ازش سر در بیاری 

بنظرت بخاطر هورمونمه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هورمونام انقد قاطیه نمیتونی ازش سر در بیاری بنظرت بخاطر هورمونمه؟؟

صد درصد تاثیر داره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من تنبلی دارمتستوسترون و اندروژنم بالاعه🫠چیکار کنم

ورزش کن دارو بخور 

اصلا خیلی نا امیدم حس میکنم درمان نمیشم هیچوقت

میشی عزیزم چیز خاصی نیس منم پرولاکتینم بالاس دارو میخورم

شد شد نشدم عین خیالت نباشه نواحی حساس بدن همه تیره اس هیچکس نیست که ی دست باشه این موضوع غصه خوردن و ...

خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته حس میکنم در آینده بخاطرش طرد میشم🫠🫠

خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته حس میکنم در آینده بخاطرش طرد میشم🫠🫠

کسی که بخواد به خاطر هنچین چیزی طردت کنه همون بهتر که بره

اونی که واقعا بخوادت هیچ وقت به خاطر تیرگی نواحی طردت نمیکنه ک هیچ حتی اصن بهش توجهم نمیکنه