2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

209 بازدید | 41 پست

من دو سال و نیم با یک نفرم یکسال و خورده اول خیلی اوکی بود راجب اینده نظر منفی نداشت اما بعد مجبور شد ماشینشو بفروشه کلی از لحاظ مالی مشکل پیدا کرد یهو برگشت گفت من نمیتونم ازدواج کنم و من ادم ازدواجی نیستم و فلان در صورتی که قبلا اصلا اینطور نبود بعد کلا ازش مطمئنم که دوسم داره و فقط با خودمه 

بنظرتون این حرفاش به خاطر شرایطشه که بهم ریخته؟

امکان داره واقعا نظرش نسبت به اینده تغییر کنه؟🥲

اخه واقعا خیلی دوسش دارم یعنی واقعا عاشقشم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش واقعا بعدها نظرش تغییر کنه بعضی وقتا که بهش فکر میکنم پاقعا حالم بد میشه

میدونم دوسش داری اما شادی زندگی رو دراین رابطه ووابسنگی ی ب این شخص ندون ...دوست داشتن خوبه اما همه چیز نیست سعی کن خودتم ببینی 

ضربه میخوری بخدا ...من ی زمانی عین خودت بودم ..چ صیحایی با ذوق بیدار میشدم برای پیامش..دیدنش...ولی ز ...

وقتی وابسته بشس دیگه کاری از دستت بر نمیاد

بدبختیم از اینه ک اولش تظرش اوکی بود من انقدر بد شانسم که باید اینجور میشد 

وقتی وابسته بشس دیگه کاری از دستت بر نمیادبدبختیم از اینه ک اولش تظرش اوکی بود من انقدر بد شانسم که ...

بله متاسفانه وابستگی کشندس ..حقم دارری ..خوب این اقا چی داره انقدر علاقمند شدین ی مورد مثبت ی مورد منفی بگید

بله متاسفانه وابستگی کشندس ..حقم دارری ..خوب این اقا چی داره انقدر علاقمند شدین ی مورد مثبت ی مورد م ...

اشنای خانوادگیه در هرشرایطی بهم احترام میزاره یا بد حرف نمیزنه باهام 

واقعا ویژگی منفی خاصی نداره بجز همین که یدفعه اون حرفارو زد 

تو اجتماع ادم ساکت و بد اخلاقی اما با خودم اصلااا