2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز عجیب

424 بازدید | 12 پست

بچه ها من امروزصبح یه کاری داشتم باید یه مسیری رو پیاده میرفتم مثل پارک بود ولی حدودا نیم ساعت راه بود  نیم ساعتم برگشت من وقتی وارد پارک شدم صدای جݝد شنیدم  بعد گفتم شاید لای درختاس هرچی نگا کردم  نبود ولی قشنگ بلند صدای جغد نیومد من ب مسیرم ادامه دادم ولی صدای جݝدهوقطع نشد قشنگ نیم ساعت ب صورت خیلی بلند میومد خلاصه رفتم کارامو کردم باز بایدهمون مسیرو میومدم باز توهمون مسیر تاانتهاش صدای جغد میومد ن ک چند تا جغدا انگار یه جغد بود بعد درختا پربار نبود قشنگ داخلش دیده میشد از این درخت بود ک زیاد شاخو برگ ندارن و خیلی برام عجیب بود تا الان این اتفاق واستون افتاد؟؟مگه تو روزم جݝد هست اگه هست چرا دیده نمیشد بعدم نیم ساعت صداش بود نزدیک نزدیک

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اره چرا ک نه

صدای جغد  ازیه مسیر  نیم ساعت میاد تا اخرش براتون؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم بوده

ن بخدا توهم نبود قشنگ شنیدم حتی شوهرمم تو مسیر زنگ زد گفت نگا صدای جغد همسرمم شنید گفت  چقد صداش بلنده مگه کجایی جغد ک تو اون پارک نیس

شاید یکی تقلید صدا می‌کرده 

یا صدای ضبط شده اش رو پخش می‌کرده چون دیدم بعضیا کرم دارن از اینکارا میکنند میگم 

البته احتمال اینکه واقعا جغد بوده باشه هم هست ولی من تجربه اش رو نداشتم 

شاید یکی تقلید صدا می‌کرده یا صدای ضبط شده اش رو پخش می‌کرده چون دیدم بعضیا کرم دارن از اینکارا میکن ...

عزیزم من صبح زود رفتم پارک خلوته خلوت😕 بعد من رفتم  کارم حدودا یک ساعت و نیم تا دوساعت طول کشید باز برگشتم همون صدا بعددقشنگ صدا  جݝد بود ضبط نبود

پارک جغد زده 😂(جن زده)

بقران دارم جدی میگم

عزیزم من صبح زود رفتم پارک خلوته خلوت😕 بعد من رفتم کارم حدودا یک ساعت و نیم تا دوساعت طول کشید باز ...

خونه ای اطراف پارک نبود مثلا دم پنجره ای چیزی کسی وایساده باشه 

اصلا به فرض هم واقعا جغد بوده و جغد روزا بیاد الان مشکل چیه؟

خونه ای اطراف پارک نبود مثلا دم پنجره ای چیزی کسی وایساده باشه اصلا به فرض هم واقعا جغد بوده و جغد ر ...

عزیزم نمیگم مشکل داره میگم صدای جݝد از اول پارک تا اخر پارک ک نیم ساعت بود نیومد  نزدیکمم میومد انگار داره دنبالم میاد  ولی ن پرنده ای رو درخت پرواز میکرد ن جغدی بود از این درختا  کم برگ بود     ن خونه نبود  اون اطراف

میدونم ، چی بگم والا حالا بیخیالش

اخه جݝدم رو درخت نبود بعد هرجا میرفتم صدا با من بود یه قسمت پارک ک نبود