sadafgon مدیر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 342 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 17 پست یکی از نزدیکانم زگیل داره اصلا رعایت نمیکنهامشب نشست رو بالشت بچه منم دلم نمیاد بهش بگم دلش بشکنه خیلی داره بهم فشار میاد نمیدونم چیکار کنم از یطرفم خیلی میترسم بچم بگیره 1404/01/17 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoomm عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1346 ولی من توی پیج معتبر پزشکی دیدم زگیل تناسلی روی صورت و دهن یه نفر بود🙄 وااا😐عزیزم این ی ویروسه ک از طریق رابطه جنسی منتقل میشه و میتونه در بدن پخش بشه مثه سرطان فهمیدید ؟
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9634 وااا😐عزیزم این ی ویروسه ک از طریق رابطه جنسی منتقل میشه و میتونه در بدن پخش بشه مثه سرطان فهمیدید ... فهمیدید آخرشو دوست داشتم🙂😐رابطه ممکنه دهانی هم باشه....پس زگیل روی صورت و دهن هم میادفردی که مبتلا شده اگه روی بالشت کسی بشینه، هرچند که شاید باعث انتقال نشه ولی اصلا بهداشتی نیست با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
banoomm عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1346 فهمیدید آخرشو دوست داشتم🙂😐رابطه ممکنه دهانی هم باشه....پس زگیل روی صورت و دهن هم میادفردی که مبتلا ... اره از طریق رابطه دهانی هم منتقل میشه ولی قابلیت پخش شدن هم داره منم نگفتم از نظر بهداشتی درسته یا نه فقط گفتم منتقل نمیشه نرسس نداشته باشن