2789
عنوان

عشق یکطرفه

243 بازدید | 34 پست

میدونم نه درک میکنین نه میاین.....اما دارم عذاب میکشم 4یا5ساله دارم عذاب میکشم... سعی می‌کنم فراموشش کنم نمیشه طرف خودش یکیو داره... اصلا لاشیه گهه... هرکاری کردم خودمو سرگرم کردم... اما.. نشد هیچ به هیچ... آخه خدایا مگه چیکار کردم که همچین بلای سرم میاد... چیکار کنم فراموش کنم حسم تموم شه دارویی هست؟ هرروشی که بگی انجام دادم نشد که... نشد هیچ دارویی نیست.. هیچ.. 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

💔

خب عدقل عاشق یکی میشد که عاشقمه لاشی نبود... خوب بود آدم بود اکس هیچی نداشت گیتار بلد بود... همونی بود که من میخواستم... اما چی... عاشق یه بدرد نخور گهه شدم هرروز با یکیه لاشیه... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ببخشیدا ولی من تف میکنم توی عشقی که برای کسی دارید که داخل رابطس.... واقعا زشته واقعا ته کثافت بودنه ...

تو میدونی؟ عوضی لاشیه داخل رابطه هم نیست ولی اولش میگفت دوسم داره.. اما الان فهمیدم قلبش درگیر یکی دیگس تازه داخل رابطه هم نیست.. 

۷ماهه دچارشم امشب داشتم به خدا التماس می‌کردم تمومش کنه

من هرچی التماس کردم حتی گفتم تموم نشه... خودمو میکشم گفت خدایا کمکم کن نشد.. که نشد... 

تاپیک اخرمو بخون راجب همین مورده

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

تو میدونی؟ عوضی لاشیه داخل رابطه هم نیست ولی اولش میگفت دوسم داره.. اما الان فهمیدم قلبش درگیر یکی د ...

شما گفتی خودش یکیو داره

بعدم وقتی کس دیگه رو دوست داره تو داری فقط خودتو کوچیک میکنی

منم همینطور

خیلی درد داره 😭😔 ای کاش عدقل عاشق اونی که میخوام میشدم.. اما وجود نداره.. 

ببخشیدا ولی من تف میکنم توی عشقی که برای کسی دارید که داخل رابطس.... واقعا زشته واقعا ته کثافت بودنه ...

آدمی که سرش نیاد نمی‌فهمه منم قبلا حس بدی می‌گرفتم الان دارم فکر میکنم حتی با کسی دیگه ام باشه مهم نیست اونو میخوام 

آره حس گوهیه امیدوارم هیچ وقت ام درک نکنی 

فقط قضاوت نکن منم قضاوت کردم سرم اومد