عزیزای من اونایی ک تاپیک میزنید شوهرم خیانت کرده مثلا به زنه فحش میدید باور کنید صد در صده این حرفه من تا مردی بی جنبه نباشه و در پی تنوع نباشه هرگز هرگز با خشگلترین زن دنیاهم خیانت نمیکنه بهترین عشوه هاهم واسش بیان تا خودش شلوارش شل نباشه هیچوقت سمت هیچکس نمیره البته اینم بگم تقصر اگر از خود ما زنها نباشه مطمئنا تقصیر خود مرداس یه مرد تا نخواد هیچکس نمیتونه مخشو بزنه
مردا مدااام از زن بیچارشون بد میگن که سرده و بداخلاق و ... از این راه مخ زنهای دیگه رو میزنن زن ام ا ...
و بازم برمیگرده ب مرد بخوای فکر کنی،زنی ک باهاش ازدواج کردی بچه اورد واست پای همه چیزت موند با بی پولیات ساخت با مثلا اخلاقت ساخت و دیگ یجایی کم اورد سرد شد مثلا و کم توجهی دید کم محبتی دید دیگ مقصر نیس،بگذریم از زنایی ک خود اگاه ب خودشون نمیرسن فرصتشم دارن یه زندگی بی برنامه دارن ولی کسایی رو میگم ک سردیشون دست خودشون نیس
واقعا من میگم فقط اقا چون زنه خراب کنار زن اون اقا نبوده از خود گذشتگیاشو ندیده محبتاش و ندیده غریبس و خراب و دنبال پول پس اون ذاتش اینه نمیشه بهش خرده گرفت ولی اون اقایی ک سالها زندگی با یه نفرو نمیبینه و دور میندازه اون مقصره
نه متاسفانه قضاوت شماهم نابهجاستهردوطرف گناهکار و خطاکار هستننمیشه به علت تکرار یه گناه چشم مون رو ...
من میگم ذات اون زن معلومه خراب و مقصره اما اگر اون خانم 5باشه تقصیرش اون اقا 95 هس چون ب اون خواسته تن داده و نتونسته شلوارشو نگه داره و ب هیچی جز شلوارش فکر نکرده و تنوع طلب اگر نباشه اگر یه زن 100 مقصرم بیاد نمیتونه منحرفش کنه از زندگیش
تا مرد نخواد الهه ی تمام دنیا هم نمیتونه مخشو بزنه چ برسه یه زنه خراب پولی
بستگی داره بخوای از کدوم دیدگاه به ماجرا نگاه کنی
اگه همسر اون آقا باشی ۱۰۰درصد اشتباه رو ازچشم همسرت میبینی.درصورتی که دردید کلی شاید اگه اون زن خراب نبود مرده اصلا به فکر خیانت نمیوفتاد.برای همین هردو به دید کلی به یک اندازه مقصر هستن