2777
2789
عنوان

تاپیکای خیاتت

120 بازدید | 15 پست

عزیزای من اونایی ک تاپیک میزنید شوهرم خیانت کرده مثلا به زنه فحش میدید باور کنید صد در صده این حرفه من تا مردی بی جنبه نباشه و در پی تنوع نباشه هرگز هرگز با خشگلترین زن دنیاهم خیانت نمیکنه بهترین عشوه هاهم واسش بیان تا خودش شلوارش شل نباشه هیچوقت سمت هیچکس نمیره البته اینم بگم تقصر اگر از خود ما زنها نباشه مطمئنا تقصیر خود مرداس یه مرد تا نخواد هیچکس نمیتونه مخشو بزنه 

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته ولی بعضی خانما هم دور ازجون خیییلی پست وعوضی شدن

اره عزیزم پستن اصلا زندگی خراب کنن اصلا عمدا میان ک خراب کنن مرده چرا اجازه میده ؟!پس زمینشو داره

صددرصد از اون مرد کثیف تر نیست ولی زنه چطوری به خودش اجازه میده با یه متاهل بریزه رو هم اگه خراب نبا ...

منم همینو میگم تمامشون خرابن و پشت هم نوع خودشون نیستن خراب ک حرف حالیش نیس و فکر نمیکنه کارش غلطه چرا مرد بهش اجازه بده خراب کنه زندگیشو؟؟تا خود مرد نخواد هیچچچ خرابی نمیتونه خراب کنه زندگیشو

مردا مدااام از زن بیچارشون بد میگن که سرده و بداخلاق و ... از این راه مخ زنهای دیگه رو میزنن زن ام ا ...

خب منم گفتم اگر تقصیر از خود زنها نباشه و واسه مردشون گرم باشن بخودشون برسن و بازم مرد بره سمت خیانت دیگ تقصیر هیچ کس جز مرد نیس 

مردا مدااام از زن بیچارشون بد میگن که سرده و بداخلاق و ... از این راه مخ زنهای دیگه رو میزنن زن ام ا ...

و بازم برمیگرده ب مرد بخوای فکر کنی،زنی ک باهاش ازدواج کردی بچه اورد واست پای همه چیزت موند با بی پولیات ساخت با مثلا اخلاقت ساخت و دیگ یجایی کم اورد سرد شد مثلا و کم توجهی دید کم محبتی دید دیگ مقصر نیس،بگذریم از زنایی ک خود اگاه ب خودشون نمیرسن فرصتشم دارن یه زندگی بی برنامه دارن ولی کسایی رو میگم ک سردیشون دست خودشون نیس

این چیزا دوطرفه هستهم خانم مقصره و هم آقا

واقعا من میگم فقط اقا چون زنه خراب کنار زن اون اقا نبوده از خود گذشتگیاشو ندیده محبتاش و ندیده غریبس و خراب و دنبال پول پس اون ذاتش اینه نمیشه بهش خرده گرفت ولی اون اقایی ک سالها زندگی با یه نفرو نمیبینه و دور میندازه اون مقصره

واقعا من میگم فقط اقا چون زنه خراب کنار زن اون اقا نبوده از خود گذشتگیاشو ندیده محبتاش و ندیده غریبس ...

نه متاسفانه قضاوت شماهم نابه‌جاست

هردوطرف گناهکار و خطاکار هستن

نمیشه به علت تکرار یه گناه چشم مون رو روی قبح اون کار ببندیم اون زن رو مقصر ندونیم.اینی که شما میگی میشه عذر بدتراز گناه

نه متاسفانه قضاوت شماهم نابه‌جاستهردوطرف گناهکار و خطاکار هستننمیشه به علت تکرار یه گناه چشم مون رو ...

من میگم ذات اون زن معلومه خراب و مقصره اما اگر اون خانم 5باشه تقصیرش اون اقا 95 هس چون ب اون خواسته تن داده و نتونسته شلوارشو نگه داره و ب هیچی جز شلوارش فکر نکرده و تنوع طلب اگر نباشه اگر یه زن 100 مقصرم بیاد نمیتونه منحرفش کنه از زندگیش

نه متاسفانه قضاوت شماهم نابه‌جاستهردوطرف گناهکار و خطاکار هستننمیشه به علت تکرار یه گناه چشم مون رو ...

تا مرد نخواد الهه ی تمام دنیا هم نمیتونه مخشو بزنه چ برسه یه زنه خراب پولی

تا مرد نخواد الهه ی تمام دنیا هم نمیتونه مخشو بزنه چ برسه یه زنه خراب پولی

بستگی داره بخوای از کدوم دیدگاه به ماجرا نگاه کنی

اگه همسر اون آقا باشی ۱۰۰درصد اشتباه رو ازچشم همسرت میبینی.درصورتی که دردید کلی شاید اگه اون زن خراب نبود مرده اصلا به فکر خیانت نمیوفتاد.برای همین هردو به دید کلی به یک اندازه مقصر هستن