2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 34 پست
کسی که دنبال ازدواجه(یک رابطه سالم و شرعا و عرفا)هول نیست اتفاقا عاقله که دوستی باجنس مخالف رو جهت س ...

کسی که راه به راه هر دختری دید میره خواستگاریش از هولم هول تره چون کلا دنبال یه جنس مونث غریبه میگرده حالا هر چی بود مهم نیس، هر کسی ارزش رابطه پایدارو نداره، اینم که همون اول بگی بیا منو بگیر یعنی اینکه خودتو داری به طرف مقابل تحمیل میکنی همون اول کار چون بهش اصلا فرصت نمیدی خودش بعد یه مدت بخواد پیشنهاد بده پس نگو خودمو به کسی تحمیل نمیکنم همین که بخوای با زور و تهدید یکار کنی بگیرتت میشه تحمیل کردن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

منطق اینو میگه که دو نفر باید امادگیشو داشته باشن چه دختر بخواد ازدواج تحمیل کنه چه پسر احمقانس چون ...

بله منم همینو میگم

حالا اگه شما ازاول به پسره بگی که هدفت ازدواجه اونم میتونه بهت بگه شرایط ازدواج رو داره یانه که اگه نداشت الکی وقتت رو توی یه رابطه بی سروته هدر ندی

اینجوری مجبورم نمیشی التماسش کنی بیاد خاستگاریت

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسی که راه به راه هر دختری دید میره خواستگاریش از هولم هول تره چون کلا دنبال یه جنس مونث غریبه میگرد ...

چرا باید همون اول بگم بیا منو بگیر؟مگه سر راه موندم؟

بهش میگم هدف من از آشنایی با شما شناخت بیشتر جهت ازدواجه....یعنی امکانم داره ازت خوشم نیاد و به عنوان همسر قبولت نکنم(ببخشید زور و تهدیدش کجا بود دقیقا؟)

فقط اینو بدونه که من بخاطر سرگرمی باهاش وارد رابطه نشدم برای خودم برنامه دارم و وسیله سرگرمی دیگران نیستم که فردا روز هر پیشنهاد کثیفی بهم نده

بله منم همینو میگمحالا اگه شما ازاول به پسره بگی که هدفت ازدواجه اونم میتونه بهت بگه شرایط ازدواج رو ...

همین که بگی هدفم ازدواجه یعنی داری میگی منو بیا بگیر یعنی همون اول کاری انگار داری التماس میکنی، اینم که بگی هدفم ازدواجه طرف پیشه خودش میگه اینه ببین بابا هر کی دو روز باهاش حرف میزنه بهش میگه هدفم ازدواجه کلا فقط دلش میخواد یکی بیاد بگیرتش مهم نیس کی...بعد حالا این سوال دقیقا به چه کار میاد وقتی طرف خیلی راحت میتونه الکی بگه اره هدفم ازدواجه انگار دروغ گفتن خیلی سخته فقط الکی با این حرف خودشو کوچیک میکنه که اره من لنگه اینم یکی بیاد بگیرتم

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

همین که بگی هدفم ازدواجه یعنی داری میگی منو بیا بگیر یعنی همون اول کاری انگار داری التماس میکنی، این ...

اولا من به کسی پیشنها آشنایی نمیدم حتی اگر واقعا دوسش داشته باشم اما اگر اون قدم جلو گذاشت ازاول هدفم از رابطه رو مشخص میکنم(درضمن باهمه هم قرار آشنایی نمیزارم فقط کسی که درحد من باشه و ابتدایی ترین ملاک هارو داشته باشه)اینکه دیگ اون چی میخواد فکرکنه مربوط به خودش میشه و برام اهمیتی نداره.ماهم پشت ابر نمیمونه اگه واقعا دروغ گفته باشه که دنبال ازدواجه مشخص میشه

درنهایت منو شما دراین زمینه دودیدگاه متفاوت داریم

هرکدوم هم دلایل خودمون رو داریم

درنهایت امیدوارم عاقبت بخیر باشیم

شب بخیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز