2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 34 پست
من خودم روانشناسی میخونم ما میگیم یساله کارو جمع کن وگرنه ی مشکلی هس چ لزومی داره چنسال رابطه رو طول ...

همین الان لزومشو گفتم چون که دوره ماه عسله من که شمارو درک نمیکنم چون خودم اصلا دلم نمیخواد با کسی که باهاش حداقل دو سال تو رابطه نبودم حتی واسه ازدواج فکر کنم، بچه بازی که نیس تصمیم مهمیه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خیلیا بودن که با دوست پسرشون ازدواج کردنکسی که واقعا عاشقت باشه خاستگاری که سهله هرکاری میکنه که از ...

😭😭😂 تا حالا واسم پیش نیومده🤣

اره خب ولی چجوری ازدواج کردن؟واقعا اکثریت حالا نگیم همه غرورشون له شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین الان لزومشو گفتم چون که دوره ماه عسله من که شمارو درک نمیکنم چون خودم اصلا دلم نمیخواد با کسی ک ...

ماه عسل چیه من اصلا حوصله بحث تخصصی ندارم اما نظر روانشناسا ی ساله ن بیشتر 

ماه عسل چیه من اصلا حوصله بحث تخصصی ندارم اما نظر روانشناسا ی ساله ن بیشتر

خواهش میکنم دو روز دانشجو بودی نگو نظر تخصصی...ببین الان خودت متوجه نیستی ولی خودتم سریع ازدواج کنی بری تو زندگی بعدا پشیمون میشی از ما گفتن...نمیفهمم عجلت چیه خب مثلا فک میکنی تو ازدواج چخبره که تو دوستی نیس، والا بعدا ممکنه پشیمونم بشی

😭😭😂 تا حالا واسم پیش نیومده🤣اره خب ولی چجوری ازدواج کردن؟واقعا اکثریت حالا نگیم همه غرورشون له ش ...

چرا باید غرورت له بشه؟همون اول که با طرف آشنا میشی تکلیف رابطه تون رو مشخص کن

بگو هدف من آشنایی برای ازدواجه نه خوش گذرونی

شاید خیلیا بپرن اما بهتر که همون اول برن تا بعد یه مدتی که خوشی هاشون رو کردن ولت کنن برن با یکی دیگه

چرا باید غرورت له بشه؟همون اول که با طرف آشنا میشی تکلیف رابطه تون رو مشخص کنبگو هدف من آشنایی برای ...

اینجور بدتر فک میکنن هوله اینی که فقط یکی بیاد بگیرتت اون ادم حسابیاشون هم میپره، ادم درست حسابی با اولتیماتوم خواستگاری کسی نمیره

شمام دو روز دیگ میفهمی من چی میگم عجله نکن

چیو میفهمم من از جدا شدن ترسی ندارم اگرم قرار جدا بشم تو همون دوستی جدا بشم بهتره بنظرم تا اینکه بخوام برم دادگاه طلاق بگیرم سرویس بشم چون واسه ازدواج کردن عجله داشتم

همسن منی منم تحت فشارم مخصوصا اینکه امسال دوتا از دختر عمه هام ک همسن خودمن نامزد و عقد کردن فشارا روی من بیشتره خیلی دارم غصه میخورم چاره چیه؟

ماه دیگ میرم۲۵_💔😭

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

همسن منی منم تحت فشارم مخصوصا اینکه امسال دوتا از دختر عمه هام ک همسن خودمن نامزد و عقد کردن فشارا ر ...

نمیدونم واقعا من اصلا دیگ روم نمیشه خاستگار رد کنم خانوادم میگن دیگ دنبال چی میگردی🤦‍♀️ دقیقا من تنها دختر مجرد فامیلم😂 واقعا خب فرهنگ رو آدم تاثیر گزاره چ درست چ غلط فرهنگ خانواده ی ما اینه دختر ۱۶ سالگی ازدواج کنه😐😂 حالا اینا بخاطر همین منو سرویس کردن

امیدوارم هرگز نفهمم شما چی میگی چون هرگز نمیتونم خودمو به کسی تحمیل کنم چه برسه بخوام غرورمو بخاطرش ...

منطق اینو میگه که دو نفر باید امادگیشو داشته باشن چه دختر بخواد ازدواج تحمیل کنه چه پسر احمقانس چون ازدواج یه چیز دو طرفه اس زوری نباید باشه

اینجور بدتر فک میکنن هوله اینی که فقط یکی بیاد بگیرتت اون ادم حسابیاشون هم میپره، ادم درست حسابی با ...

کسی که دنبال ازدواجه(یک رابطه سالم و شرعا و عرفا)هول نیست اتفاقا عاقله که دوستی باجنس مخالف رو جهت سرگرمی نمیبینه.کسیه که دنبال یه رابطه پایداره اتفاقا این آدم قابل اعتماد تره.آدم درست و حسابی هم اگر دنبال آدم درست و حسابی باشه با تعیین کردن هدف رابطه نمیپره!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز