2777
2789
عنوان

ب همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 102 پست
اولا که مبارک باشه و قدمش براتون پر خیر و برکت باشه، ثانیا سنت خوبه و استرس الکی داریمن بودم الان بی ...

وااااقعاااااا ؟؟؟؟؟

بخدا امروز سونو و مطب اینقد حالم گرفته شد اینقد غم داشتم گریه کردم همه یا با خاهرشون یا مادرشون اومده بودن منم تنها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا کار خاصی نمی‌خواد دکتر برات انجام بده فقط آزمایش و سونو.ان شاالله برای زایمانت بیشتر تحقیق کن ی ...

مشکل عه 

دوستم باردار بود نزدیک زایمان دکترش و میخاست عوض کنه هیشکی قبول نمیکرد گفتن برو پیش دکتری ک پرونده داری

مشکل عه دوستم باردار بود نزدیک زایمان دکترش و میخاست عوض کنه هیشکی قبول نمیکرد گفتن برو پیش دکتری ک ...

از 4ماه به بعد برای زایمانت دکتر میخوای فعلا استرس دکتر نداشته باش هفته های بعد دکترتم انتخاب میکنی

وااااقعاااااا ؟؟؟؟؟بخدا امروز سونو و مطب اینقد حالم گرفته شد اینقد غم داشتم گریه کردم همه یا با خاهر ...

من خودم خونریزی و لکه بینی تا پایان ماه ۴داشتم اوایل شدید بود بعد جفت سرراهی بود که بالا رفت و شیاف رو قطع کردم، شهر غریب اولین روز بی‌بی چک فشارم ۱۴و نیم روی ۹و نیم بود و کم کم به ۲۰هم رسید دوبار شهر غریب بستری شدم اصلا به خانوادم نگفتم، خدا خودش هواتو داره شک نکن 

وااااقعاااااا ؟؟؟؟؟بخدا امروز سونو و مطب اینقد حالم گرفته شد اینقد غم داشتم گریه کردم همه یا با خاهر ...

ناراحت نباش اصلااگه اومدن که لطف کردن اگه نیومدن بنظرم وظیفه ای ندارن  منم دکتروسونووآزمایشامم تنهایی میرفتم اگه میشدبرای زایمانم تنهامیرفتم ازالان بایدمسئولیت پذیری روتمرین کنی

ناراحت نباش اصلااگه اومدن که لطف کردن اگه نیومدن بنظرم وظیفه ای ندارن منم دکتروسونووآزمایشامم تنهای ...

عزیزم ناراحتیم از تنهایی خودم بود برادرام پیشم نیستن پدرمم رفته شهر دیگه 

خواهر ندارم مادرم عمرش و داد بشما دو سال پیش 

از طرفی من همیشه خانواده پرجمعیت و شلوغ برام عقده بود دوس داشتم چون فک میکردم همه پشت هم هست ب خاطر همین یکی از شرطای ازدواجم بود 

اما برعکس ن تنها پشت هم نیستن بلکه ی جوری از پشت میزنن ک بیا و ببین 

من و همسرم واقعا تنها هستیم حس غریب بودن بین فامیلای زیاد 

عزیزم ناراحتیم از تنهایی خودم بود برادرام پیشم نیستن پدرمم رفته شهر دیگه خواهر ندارم مادرم عمرش و دا ...

بیشترزندگیاهمینجوریه شوهرمنم کلاباخانواده خودش قهرن باخانواده منم درحدمادروپدروخواهرمجردم درحدسلام وعلیک مامانم آسم داره بابامم فشارخون بالا فقط خواهرمجردم باهام اومدبیمارستان یه شب موندتواین دوره وزمونه خودت بایدگلیم خودتوبکشی بیرون هرکاری که میتونی خودت انجام بدی بده بقیشوازدوست وآشنایی خواهش کن بیان