2789
بله بچه من یه سالشه همچنان پریما استفاده میکنم چون بچم برام بارزشه و اگه گدا گشنه بودم هرگز بچه دار ...

چقدر بیشعوری

مایی که مای بیبی میبندیم ینی گدا گدوریم؟؟؟؟

۳ تا بچه دارم از همون اولم مای بیبی گذاشتم عالیم هست چه تازه ب دوران رسیده ای

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
پوشک چیزی نیس والله آدم دلش بخواد عزیزم حالا مگه چند هست پریماه که هی پز میدن اون خانوم

سایز یک بسته چهل و چهار عددی یک میلیون و ششصد تا یک میلیون هشتصد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سایز ۶ شده ۳۵۰

آها پس اونقد تفاوت قیمتی ندارم انگار.منم باید۶بگیرم این سری. ولی خب از اول مولفیکس زدم الانم بهش خیانت نمیکنم😂😂😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من دو سال اول برای پسرم پریماه میگرفتم والا تماما خریدهاش تو دی جی کالا ثبت شده و هست اما دلم نیومد ...

من اصن نمیدونستم پریماه هست و پوشک لوکسیه ببین این خانم چقدر ندید بدیده که با پوشک بچشم پز میده

گاهی پسرم میاد خونه حرفایی میزنه که میگن ینی واقعا پدر و مادرشون چین که بچه هاشون این طورن الان از نزدیک مشاهده کردم

من اصن نمیدونستم پریماه هست و پوشک لوکسیه ببین این خانم چقدر ندید بدیده که با پوشک بچشم پز میدهگاهی ...

من معلمم انقدر ازاینادیدم که نگو بخدا انگار معلم خریدن پز همه چیو میدن 

چقدر بیشعوریمایی که مای بیبی میبندیم ینی گدا گدوریم؟؟؟؟۳ تا بچه دارم از همون اولم مای بیبی گذاشتم عا ...

آدما چیزایی که ندارن رو فریاد میزنن فرق پست ایشون با بلفی رو ببین ....

بلفی حتی دلش نیومد اسم پریما رو بیاره اونوقت ایشون با بدترین شکل هی گدا و فقیر راه انداخت...اونم برا پوشک!

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من اصن نمیدونستم پریماه هست و پوشک لوکسیه ببین این خانم چقدر ندید بدیده که با پوشک بچشم پز میدهگاهی ...

خیلی هم لوکسه والا همون زمان هم اشتباه کردم میگرفتم اون وقت سایز یک بسته ۹ هزار تومن بود ایرانی چهارهزار تومن بود اینقدر اختلاف قیمت نداشت اما خوب مدت زمان بیشتری میشد ازش استفاده کرد نه چون بچه من خاصه و ...

من حتی اگر داشته باشم هم نمیگیریم ببخشید دیگه مگه چیه یک جیش و مدفوع بچه که پوشکش خاص باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی هم لوکسه والا همون زمان هم اشتباه کردم میگرفتم اون وقت سایز یک بسته ۹ هزار تومن بود ایرانی چهار ...

بعد جالبه که استارتر نوشته پوشک خوب و قیمت مناسبب! ننوشته بهترین یا گرون ترین...فقط میخواست حرفشو بزنهو بره

آدما چیزایی که ندارن رو فریاد میزنن فرق پست ایشون با بلفی رو ببین ....بلفی حتی دلش نیومد اسم پریما ر ...

من اصلا اینجا حس نمیکنم مجازی هست پشت تک تک اکانتها یک دل حقیقی هست که ممکنه بلرزه با کوچکترین چیزی که من میگم به کسی حتی اینجا تاپیک غذا میزنن نمیگم چی خوردم چی داریم افکار اینه کاریش نمیشه کرد 

شاید مادری باشه تو این شرایط اقتصادی که واقعا برای همه مون سخته نتونه حتی همون پوشک معمولی ایرانی استفاده کنه بعد ما بیایم یک پوشک رو بکنیم تو چشم مردم و این الفاظ زشت رو به کار ببریم 

یک شب یک اشتباه کردم تو یک تاپیک پست گذاشتم پربازدید شد اینقدر از حرفی که زدم خجالت زده و شرمنده شدم 🥺😔

بعد جالبه که استارتر نوشته پوشک خوب و قیمت مناسبب! ننوشته بهترین یا گرون ترین...فقط میخواست حرفشو بز ...

خدا به همه عقل و شعور و دل بزرگ بده فقط