2821
2789
چه طرز حرف زدنه خانم پولدار شکم پر

من دو سال اول برای پسرم پریماه میگرفتم والا تماما خریدهاش تو دی جی کالا ثبت شده و هست اما دلم نیومد اینجا بنویسم گفتم شاید دل کسی بلرزه و بخواد چون الان وحشتناک گرونه اون زمان هم گرون بود 

چند ماه آخر براش پوشک شورتی مای بی بی میگرفتم فقط 

بعد این خانم اینجوری میگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر حرفهاتون زشته واقعا ...اینجا یک سایت که همه مدل آدم با سطح درآمدی هستند لازم نیست واقعا اینجوری ...

آدمی که با پوشک بچشم فخر بفروشد مطمئن باش خودش گدا گشنه بوده که یه مرد پولدار تور کرده الان گذشته ی خودشو از یاد برده وگرنه آدم اصیل و چشم و دل سیر بیشتر از اینارم داره پز نمیده چقدر بعضیا رقت انگیزن

کلی نخر یه بسته بخر اگه بهش ساخت بعدا مولفیکس ومای بی بی مارک خوبی هست ولی گرونه

مای بی بی چند شده؟من مولفیکس سایز۵میخرم۳۵۰ .

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فک کن این وسایل دیگه شو چطور تو چشم دوست و اشناهاش میکنه واسه یه پوشک که بچه می رینه توش خودش رو کشت

آدمهایی که تازه به دوران نرسیده و چشم و دل سیر باشن و همه چی دیده باشن چیزی رو تو چشم بقیه نمیکنن 

پول خورد همیشه صدا میده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برای بچم ببم سبز‌ میخریدم یعنی باباش میخرید اونم بزورالانم که پول‌ندارم بخرم شبا کهنه میکنم‌روزا ...

ای جانم .من تاحالا تجربشوندارم بچه اولم نمیدونم واقعا مرسی عزیزم الهی خدا بهت کلی پول و رزق و روزی فراوون بده

شما عاقلی بعد اون🥲

اگر گرفتم برای راحتی بچه گرفتم دیگه چرا همچین الفاظی بکار ببرم

ای جانم .من تاحالا تجربشوندارم بچه اولم نمیدونم واقعا مرسی عزیزم الهی خدا بهت کلی پول و رزق و روزی ف ...

خدا برات حفظش کنه بسلامتی بغلش بگیری میشه برام دعا کنی خیلی حالم بده خیلی گرفتارم

من دو سال اول برای پسرم پریماه میگرفتم والا تماما خریدهاش تو دی جی کالا ثبت شده و هست اما دلم نیومد ...

پوشک چیزی نیس والله آدم دلش بخواد عزیزم حالا مگه چند هست پریماه که هی پز میدن اون خانوم 

آدمی که با پوشک بچشم فخر بفروشد مطمئن باش خودش گدا گشنه بوده که یه مرد پولدار تور کرده الان گذشته ی ...

بعضی ها اینجا رویاهاشون رو بیان میکنن فقط و عقده های دلشون رو خالی میکنن سر بقیه

خدا برات حفظش کنه بسلامتی بغلش بگیری میشه برام دعا کنی خیلی حالم بده خیلی گرفتارم

مرسی عزیزم چشم حتما شماهم دعا کن دخترم سالم بغل بگیرم زایمانم اذیت نشم.از خدا میخوام کمکت کنه آروم باش عزیزم نمیدونم چیه مشکلت ولی از خدا بهترینارومیخوام برات

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز