2821
2789
عنوان

خواستگاری

190 بازدید | 17 پست

بعد چندماه داره میاد خواستگاریم ولی تو این چندماه فهمیدم قبل آشنایی با من چندسال با یه دختر بوده و حتی قبل اونم با کسی بوده و بعضی وقتا برام تعریف میکنه خیلی حالم بد میشه نمیدونم بااین وضع ادامه دادن درسته

نه کات کن. بوی معشوقش بیاد تورو ول میکنه

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کات کن. بوی معشوقش بیاد تورو ول میکنه

هیچوقت ازش چیزای خوبی نمیگه آخه همیشه میگه نمیخواستم اون دنبالم بود دختر هم از دور میشناسم تا الان با چندتا پسر بوده بعد اینکه کات کردن 

عقل نداره با کسی ک عقل نداره ازدواج نکناگ عقل داشت نمی اومد از دوست دختراش پیش تو بگه

با ایم کارش حس قدرت میکنه ولی من به شدت ناراحت میشم بعد این چندوقت بااینکه دوسش دارم حس میکنم ته دلم خالی میشه

هیچوقت ازش چیزای خوبی نمیگه آخه همیشه میگه نمیخواستم اون دنبالم بود دختر هم از دور میشناسم تا الان ب ...

نمیدونم اگر چند سال باهاش بوده پس بدون دوسش داشته

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

نمیدونم اگر چند سال باهاش بوده پس بدون دوسش داشته

نه نمیگه دوسش نداشته ولی میگه به مرور انقدر ازش بیزار شده با کاراش که حتی اگه ازدواج کرده بود میگه جدامیشدم ازش چون خودمم قبلا یه بار نامزد کردم بهم زدم اینکه از یه آدم متنفر شی درک میکنم اما چون برا اونو میدونم همش ناراحتم

بهش بگو خوشم نمیاد دیگه اون گذشته نگو برا من

خودش حس میکنم فهمید ناراحتم الانا نمیگه ولی خودم به شدت فضولم همش گوشیشومیگردم بااینکه خودش رمزشو داد یا هی چکش میکنم