2777
2789
عنوان

زنگ زدم به اکسم

140 بازدید | 7 پست

بخاطر بی توجهیاش خودم باهاش کات کرده بودم حتی جواب خدافظیمو نداد ولی یه هفته بعد از کات،به بهونه اینکه برم بازی فوتبالشو ببینم پیام داد جوابشو ندادم. سه هفته بعد از کات بهم زنگ زد جواب ندادم اخه خیلی شاکی بودم از دستش...بعدش بعضی استوریامو لایک میکرد.

ولی ۱۰ روز پیش آنفالو کرد. اما استوریامو تو وات میبینه هنوز.

دو ماه و دو هفته گذشته

دیشب تک زنگ زدم ۴۵ دیقه بعد یه علامت سوال فرستاد تو واتساپ.

فرداش جواب دادم گفتم ( مست بودم دیشب )

سین کرد چیزی نگفت!

نمیدونم از دستم ناراحته یا از قصد داره مغرورانه رفتار میکنه یا کلا رغبتی دیگه نداره بهم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که خودت فهمیدی این آدم به دردت نمی خوره که کات کردی چرا زنگ زدی بهش آخه. اونم کارش منطقیه که ردش ...

ناراحت بودم ازش که کات کردم ولی دلم تنگ شد براش خب!

بدردم بخوره یا نخوره همیشه انتخابم خودش بوده

ناراحت بودم ازش که کات کردم ولی دلم تنگ شد براش خب!بدردم بخوره یا نخوره همیشه انتخابم خودش بوده

منم دوست پسرمو سر بی توجهی کنار گذاشتم. شاید به نظرت دلیل ناچیزیه ولی چه بپذیری چه نپذیری مردای بی توجه جز بدترین مردان. آدم رو پیر میکنن. دلتم تنگ شده باید تحمل کنی و کار درستو انجام بدی. اینکه کات کنی بعد زنگ بزنی دوباره یا توجه بخوای میشه بچه بازی. تا دلت بخواد آدم بهتر توی دنیا هست. برای اینکه فقط دلت تنگ شده سمت یه آدم اشتباه نرو. چرا که اگر اشتباه نبود از اول کاتش نمی کردی.