2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرخکن به ذائقه هرکسی جور در نمیاد . شاید اصلا خوشت نیاد استفاده هم نکنی . مثلا شوهرم خیلی دوست داره رژیمیه ولی من اصلا خوشم نمیاد توش غذا درست کنم مخصوصا که هم تمیز کردنش سخته هم  بعد یه مدت بوی غذا داخلش میمونه میخوای مثلا نون گرم کنی بوی روغن ماهی میپیچه. ولی فر بنطرم این مشکلات رو نداره هم جدابتره غذا توش

بنطرم تنها چیزی که تو سرخکن خوشمزه میشه ماهی قزل الاست وگرنه مرغ رو تا روعن نزنی و اب نریزی داخل لگنش خشک میشه سیب زمینیم همینطور باید روغن پاشید وگرنه چنگی به دل نمیزنه. که تو فر هم با طرف پیرکس میشه خوشمزه تر ازینا درست کرد همینکارارو

سرخکن به ذائقه هرکسی جور در نمیاد . شاید اصلا خوشت نیاد استفاده هم نکنی . مثلا شوهرم خیلی دوست داره ...

آره دقیقا سرخ کن غذا رو مدل رژیمی تحویل میده و منم طعمش رو دوست ندارم 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔