2777
2789
عنوان

چه کار کنم این کینه از دلم پاک بشه

342 بازدید | 19 پست

ما و خانواده مادرم دو شهر جدا زندگی میکنیم داییم و زن و بچه اش دوسال پیش اومدن خونمون داییام هرچی مادربزرگم بگن همونه خلاصه کلی احترام گذاشتیم و نذاشتیم عصر برن گفتیم شام بمونید و.... از خونمون که رفتن زندایی و دخترش منو مامانم بلاک کردن و جواب تلفن ندادن انگار مادربزرگم گفته بود

مامانم خیلی تحت فشار روحی قرار گرفت هرروز گریه میکرد بعد دوماه تشنج کرد و خلاصه با عکس و ام آر ای فهمیدیم تومور مغزی داره عمل کرد و خوب شد همین زنداییه زنگ زد و منم محترمانه گفتم مامانم خوبه و... حالا وقتی میبنمش دلم میخواد بزنم تو دهن خودش و دخترش حالت تهوع نسبت بهشون دارم امسال عید همین زنداییه انگار هیچی نشده جلو همه واسه من تولد گرفته منم بخاطر مامانم که اذیت و عصبی نشه چیزی نمیگم ولی ازشون متنفرم از این دورو و عوضی بودنشون فوق العاده زن خبرچینی ولی در ظاهر فرشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مسخره، یعنی چی از خونتون رفتن بعدش مامانت گذاشت تو بلک لیست!؟؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

عزیزم ظاهر را حفظ کن باهاش 

چون مشخصه خیلی زیاد سیاست داره

اگه چیزی بگی دوباره بلاک میکنه با این تفاوت که تو رو مقصر جلوه میده

ولی سعی کن رابطه را خیلی خیلی کم باهاش نگهداری در حد سالی یکبار 

بعدم همین که مامانت سالمه خداروشکر کن 

بقیه را به چپت بگیر

عزیزم ظاهر را حفظ کن باهاش چون مشخصه خیلی زیاد سیاست دارهاگه چیزی بگی دوباره بلاک میکنه با این تفاوت ...

ظاهراً بهش احترام میذارم ولی اینقدر ازش انرژی منفی میگیرم برام مهم نیست بلاک کنه فقط دلم میخواد یه روز تقاص کاری که کرد پس بده

ازبس بد جنسه بعدم الان جوری رفتار می‌کنه انگار هیچی نشده

جدی میگی؟ 

یعنی الکی الکی گذاشت رو تو بلک لیست

بعد این موضوع به حدی سنگین بود که مادر تحت فشار گرفت و تومور زد؟ فشار روحی بدتری نبود! 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

جدی میگی؟ یعنی الکی الکی گذاشت رو تو بلک لیستبعد این موضوع به حدی سنگین بود که مادر تحت فشار گرفت و ...

ولی خب حالا مهم نیست

اگر میخوای کینه رو پاک کنی شروع کن دعا کردن، سخته اولش، اول برای خودت دعا کن، برای مادرت، رفته رفته حالت بهتر شد برای زنداییت هم دعای خیر کن

من خودم اینکارو میکنم، دعا کردن یکی از بزرگترین و قوی ترین سلاح های منه

جدی میگی؟ یعنی الکی الکی گذاشت رو تو بلک لیستبعد این موضوع به حدی سنگین بود که مادر تحت فشار گرفت و ...

آره بخدا از خونمون رفت با کلی عزت و احترام هنوز نرسیده بلاک کردن و جواب ندادن

آره خب قبل از این خیلی بهش اعتماد داشتیم اینقدر زن با سیاستی فکر میکردیم فرشته اس مامانم هم خیلی ضعیفه